Podle nové přítelkyně Rytmuse Jasminy Alagič se celá kauza vyhrotila víc, než bylo třeba. Ač by nemusel, Rytmusův útok na svou bývalou přítelkyni Daru Rolins, se dotkl i jí. 

„Měla jsem momenty, kdy mi to přišlo líto. Mám pocit, že jsme to všichni cítili jinak, než to média prezentovala. Byla nastavená válka, která u nás nikdy neexistovala. Nejsem v tom doma, jsem citlivá a mrzelo mě to. Řešila jsem v sobě, jestli někomu nebylo ublíženo,“ svěřila se Super.cz moderátorka. 

Ta to s Rytmusem doma řešila a podle ní to rapper nemyslel vůbec zle. Ani nemůže říct, že by to bylo od Rytmuse příliš necitlivé. „Je pro mě těžké se k tomu vyjadřovat. Přijde mi zbytečné, abych k tomu něco říkala já. Přijde mi i silné říkat, že to byl pro Daru masakr. Nikdo netušíme, jaké byly čí emoce. Já jen doufám, že je všechno v pohodě a nikomu nebylo ublíženo,“ dodala. 

Jasmina už v minulosti přiznala, že mezí ní a Darou nepanuje žádná rivalita a když se spolu potkají, prohodí i pár vlídných slov. Zdá se tedy, že jediný, kdo chce zpěvačku úplně od sebe odříznout, je jen Rytmus.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií