Jen pár dní poté, co se dali dohromady, spolu začali žít v jedné domácnosti. "Nikdy jsem to před Páťou s žádným mužem neměla. Ale tady to prostě přišlo a nebyl důvod se tomu bránit. Zatím bydlíme v bytě, ale zařizujeme si nový dům, který koupil Patrik. Byl to první dům, na který jsme se šli podívat, a za hodinu byl náš. Patrik si sedl ke stolu a po chvilce prohlásil: Tohle je ono, tady budeme žít," svěřila se Blesk.cz Jasmina.

Několikapokojový dům s bazénem zařizují společně s designérkou. Nechybí dětské pokoje, vnitřní vířivka a rozlehlá kuchyň. "Strašně ráda doma vařím. Patrik byl zvyklý jíst v restauraci, ale učím ho jíst doma. Nejoblíbenějším jídlem jsou řízky, ale Patrik kvůli boxu jí hodně hovězí s rýží," netají se půvabná moderátorka, která si v Praze neodpustila návštěvu italského bistra, jež vlastní Slovenka.

Jak se jejich vztah den ode dne zrychluje, nabízí se otázka, co svatba? "Mluvili jsme o tom, ale do konce roku určitě ne. Oba máme tolik práce, že jsme rádi, když se doma na chvíli zastavíme. Kvůli nedostatku času jsem se ještě osobně nesetkala s Páťovou maminkou, ale už jsme se aspoň pozdravily přes Skype. To naši už mého partnera znají. Hlavně táta, který je bývalý boxer, ho chtěl poznat," směje se Alagič.

Půvabná moderátorka je účastnicí slovenské verze show Tvoje tvář má známý hlas, kde všechny překvapila svým zpěvem. "Nejsem žádná velká zpěvačka ani tanečnice, ale my Balkánci prostě máme rytmus v těle," míní přítelkyně Patrika Vrbovského.

VIDEO: Dara Rolins už dávno hodila Rytmuse za hlavu!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už dávno hodila Rytmuse za hlavu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií