V ulici Dělnická došlo k dopravní nehodě motocyklu s osobním vozidlem. Řidič motocyklu skončil v péči záchranářů,“ prozradil pár minut po nehodě tiskový mluvčí policie Tomáš Hulan. Kdo byl na vině nehody, zdali řidič automobilu, nebo motorkář, jisté není.

Celou událost prošetřujeme, zjišťujeme příčinu celé události a míru zavinění jednotlivých účastníků,“ dodal Tomáš Hulan bez pronášení předčasných soudů. 

Nehodu odskákal pouze čtyřicetiletý řidič motocyklu. „Posádka byla na místě za šest minut od nahlášení na tísňovou linku. Záchranáři uvedli motorkáře, který měl poruchu vědomí, do umělého spánku a zajistili dýchací cesty,“ sdělila mluvčí záchranné služby Jana Poštová. Z místa byl pak raněný odvezen do Motola nejen s poruchou vědomí, ale také s úrazem nohy a mnohačetnými poraněními. 

Řidiči, pokud míříte ve večerních hodinách do Dělnické, buďte na pozoru. S ohledem na následky dopravní nehody může v místě docházet k dílčímu omezení plynulosti silničního provozu. K uzavření ulice Dělnická však nedošlo.

Fotogalerie
5 fotografií