Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ivan zemřel při šílené nehodě: Blízcí oplakávají oblíbeného muzikanta

Autor: hpe - 
21. ledna 2024
10:30

K tragické dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 18.1. u obce Vrábeľ na Slovensku. Podle informací Nitrianské policie mělo dojít k čelní srážce dvou aut. V jednom z vozidel seděl hudebník místní rockové kapely Ivan (†58), který na následky vážných zranění krátce poté zemřel.

Na místo vyrazily záchranné složky. „Operační středisko záchranné zdravotní služby Slovenské republiky vyslalo ambulance rychlé lékařské pomoci a rychlé zdravotní pomoci k dopravní nehodě ve Vráblech. Na místě se nacházely dvě zraněné osoby. Záchranáři po prvotním ošetření transportovali muže s úrazem hlavy do nemocnice v Nitře. 58letý muž zraněním na místě dopravní nehody podlehl,“ uvedla tisková mluvčí operačního střediska záchranné služby pro deník Plus JEDEN DEŇ.

Ivanovi blízcí jsou zdrceni. Kolega z branže uvedl, že si den před neštěstím s kamarádem stačil ještě společně zahrát na kytaru. Netušil, že ho vidí naposledy. „Ztratili jsme přítele s velkým srdcem. Kapela Rockinson Crusoe už nikdy nebude znít tak, jak to dokázal jen on. Čekali jsme ho na zkoušce, ale někdo tam nahoře nás předjel. Věříme, že s ním bude spokojen, vždyť má toho nejlepšího z nás,“ oznámila smutnou zprávu kapela na facebookových stránkách.

yokky ( 21. ledna 2024 17:01 )

Nejrychlejsi vrah je auto,hlavne kdyz nedavas bach­a👎👎👎👎👎­👎👎😢😢😢😢­😢😢☹☹☹☹

renalek ( 21. ledna 2024 16:01 )

Hlboký súhlas! Po tej úzkej a klukatej ceste musíš ísť aj v lete maximálne opatrne! 😕

Jiří Zvěřina ( 21. ledna 2024 14:05 )

Přesně...

Jiří Zvěřina ( 21. ledna 2024 12:16 )

To je přeci jasné, že on sám...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání