Manžel Míši Tomešové Roman o své manželce říká, že je z jiné planety, protože není možné, aby dva týdny po porodu jejich druhého syna zkoušela v divadle muzikál.

"Vzhledem k tomu, že jsem měla opravdu pohodový až buddhistický porod, tak je moje tělo v naprostém pořádku. Nic mě nebolí, takže nevidím důvod sedět doma. Mezi zkouškami odskakuji kojit, a když Jonášek nespí, tak ho někdo z divadla vozí v kočárku. Mateřskou hysterii má spíš můj manžel, který doslova hysterčí a nechápe, že nejsem doma. O kluky je postaráno a já jsem v pohodě," tvrdí muzikálová herečka, která nechyběla v Divadle Kalich, kde se muzikál představoval médiím.

"Hodně nám pomáhají babičky, bez nich by to nešlo. Řekli jsme si s Romanem, že teď pár let s dalším dítětem počkáme, ale po porodu jsem si jistá nebyla," usmívá se Míša. To její partner je přesvědčen, že třetí dítě dřív než za deset let ne. "Tak holčičku bych ještě chtěl, ale teď na to opravdu nemáme. Už takhle jsme od rána do večera v divadlech a na chůvu nemáme peníze nazbyt," přiznává zpěvák, který rovněž hraje v muzikálu Vlasy.

VIDEO: Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodly!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodly! Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
26 fotografií