Míša a Romanoba zkouší chystaný muzikál Vlasy v divadle Kalich, a tak jim nezbylo nic jiného, než na scénu dorazit i s miminkem Jonáškem, který přišel na svět před necelými dvěma týdny. Kdo by čekal řev a slzičky, mýlil by se.

„Spokojené dítě, zná to z břicha," napsala šťastně muzikálová zpěvačka na Instagramu a ukázala fotku, jak její drobeček bezstarostně spinká v hledišti a vůbec mu nevadí hlasitá hudba kolem. Ostatně Tomešová, která má ještě staršího synka Kristiánka (1), opravdu na jevišti poskakovala i během těhotenství, a tak je zřejmě Jonáš zvyklý.

Snad ale nebyl vzhůru zrovna ve chvíli, kdy zpíval jeho táta Roman. Ten totiž v rámci jedné písně dělal i striptýz, kterým zároveň pozval všechny fanynky do divadla. Nejenže odhodil košili, ale rozepnul si i kalhoty a ukázal slipy. Z nich v jednu chvíli svou chloubu i vytáhl, ale vše měl pečlivě přikryté rukou. „Více ale až na představení," dráždil herec na sociální síti. Možná že jen vtipkoval, jenže podle všeho by opravdu v představení měli být někteří herci i nazí. Dojde tedy i na něj?

Jeho žena tak přece jen asi dělá dobře, že si ho hlídá a dohlíží, aby na něj nedorážely kolegyně. Ona sama Tomeše poznala v divadle a přímo na jevišti ji také požádal o ruku. 

VIDEO: Těhotná Míša Tomešová: Manžel už se mnou nechce sex, raději profesionálky!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Míša Tomešová: Manžel už se mnou nechce sex, raději profesionálky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií