Lukáš Kobrle vystudoval pražskou DAMU a posléze založil uměleckou agenturu Ambrozia, kde se vzdělávaly děti a mládež. Mezi jeho spolupracovníky patřila i herečka Míša Tomešová, která o smrti kamaráda napsala na sociální síť.

"Lukáši, ještě před pár dny jsme si slibovali, že si spolu dáme decku vína, páč víc ani jeden z nás teď nemůžeme... Na tomhle světě už nám to nevyšlo...Děkuju, že jsem mohla být u vzniku Ambroziády, která díky TOBĚ plní sny dětem a dodává jim sebevědomí, přátele, zkušenosti a radost! A tys takovou radost už udělal tisícům a tisícům dětí a věřím, že se Tvůj odkaz ponese dál. Byl jsi jeden z mála lidí, na který jsem se vždycky upřímně těšila a sdílela společný humor. Mám na Tebe ty nejkrásnější, nejveselejší a nejupřímnější vzpomínky, a tak si Tě chci zachovat až do té doby, co si tu decku spolu dáme! Drž mi fleka! Mám Tě ráda, Tvá zdrátovaná tlamička," vyznala se herečka.

Lukáš rakovinu dvakrát porazil, když se nedávno vrátila potřetí, sváděl těžký mač. Ale metastázy se dostaly do celého těla včetně kostí a už nezabírala chemoterapie. Mladý muž nemoci podlehl 4. srpna.

Fotogalerie
6 fotografií