„Jsme v očekávání, miminko se narodí v srpnu,“ prozradila webu Super.cz Míša, která i s manželem vyrazila na premiéru do divadla Kalich, v němž ostatně oba dva také hrají. Přírůstek do rodiny prý přitom nebyl úplně plánovaný.

„My to vlastně plánovali, tedy pár minut. Jednou jsme takhle přišli domů lehce v náladě a říkali si, že máme doma kočárky, všechny věci pro miminko, jsme zvyklí nespat, tak proč to nespojit během jedné vlny,“ vylíčila herečka, která si před lety zahrála v Ordinaci v růžové zahradě 2 Katku, problémovou dceru sestry Elišky v podání Miluše Bittnerové (40).

„Je to fajn, i když jsme nečekali, že to přijde takhle brzo. Ale říká se, že ty neplánované věci jsou vždycky nejlepší,“ doplnila s tím, že rodit by měla v srpnu.

Ve stejnou dobu by přitom ona i její muž měli začít zkoušet muzikál Vlasy. „Ale v divadle mi vyšli vstříc, protože premiéra bude až v lednu. Nějak to zvládneme, babičky nám fungují a s Romanem se budeme nějak střídat a kombinovat to,“ dodala pro Super.cz s nadějí Tomešová.

VIDEO: Míša ukázala bydlení i syna Kristiána!

Fotogalerie
33 fotografií