Od první operace, kterou Petr podstoupil před deseti lety, je neustále v rukou lékařů. Každý půl rok chodí na vyšetření hlavy, aby se nic nepodcenilo. Bohužel se před rokem a půl nádor na mozku vrátil. Zatímco poprvé byl velikosti pomeranče, podruhé už byl o dost menší, ale stejně musel ven. Operace, kterou podstoupil loni v lednu se podařila a Vlasák se rychle vrátil do normálního života.

Od té doby chodí každý půl rok na preventivní prohlídku. Ta poslední se ale lékařům moc nezdála. „Už jsem se těšil, jak pan doktor vyjde a řekne: Petře, tak je vše v normálu a uvidíme se za půl roku. Bohužel se tam objevily dvě tečky velikosti špendlíkové hlavičky, které tam nemají co dělat. Pan doktor mi okamžitě nasadil léky, které beru v cyklech - pět dní beru léky, které jsou strašně silné a jsem po nich dost unavený, a dalších 23 dní mám pauzu. Až tyhle cykly chemoterapie skončím, tak opět půjdu na magnetickou rezonanci, kde se ukáže, jak to bylo účinné," svěřil se Blesku Petr, který v minulosti randil s Darou Rolins nebo Kateřinou Průšovou

Vlasák věří, že tentokrát zaberou léky a nebude muset podstoupit operaci. Přece jenom je to velký zásah do hlavy. Velkou oporou je mu manželka Gábina a dcera Simona.

VIDEO: Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
29 fotografií