Oba novomanželé si s malými dětmi rozumí a očividně už by si přáli mít vlastní ratolesti. Zejména vévodkyně Meghan, která v srpnu oslaví již 37. narozeniny, a tak by si měla s mateřstvím už pospíšit. 

Vzhledem k jejímu věku je ale také možné, že by v případě jejího těhotenství královská rodina nezískala jen jednoho dědice, ale klidně hned dva či tři najednou. „U starších žen, tedy žen v pozdních třicátých letech či krátce po čtyřicítce, může častěji dojít k hyperovulaci," cituje totiž Daily Mail slova odbornice na plodnost a mateřství Helen Turier.

„To znamená, že je u nich větší pravděpodobnost uvolnění dvou a více vajíček během cyklu než u mladších žen," vysvětluje expertka s tím, že pozdní maminky tak častěji porodí dvojčata.

Ovšem není vyloučené ani to, že vévodkyně ze Sussexu by mohla mít kvůli věku problémy s početím. S princem Harrym by tak mohli zvolit i variantu umělého oplodnění. Jenže i v tomto případě jsou zvýšené šance, že by Meghan mohla na svět přivést hned dvojčata či dokonce trojčata.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
87 fotografií