„Myslím si, že je vyděšená. Vidím jí to na očích, vidím jí to v obličeji a v jejím úsměvu. Její úsměv jsem vídal roky, znám ho. Ale ten, který vídám teď, se mi nelíbí,“ nechal se pro britský Sun slyšet Thomas Markle, který má o svou dceru velké obavy.

„Takhle se neusmívá ani na divadle, tohle je úsměv plný bolesti. Může to být tak, že má jen pár špatných dní. Ale velmi mě to trápí. Myslím, že je až pod příliš velkým tlakem,“ strachuje se muž, který Meghan už dlouhou dobu osobně neviděl a může ji tak sledovat pouze na fotografiích a záběrech z oficiálních událostí, kterých se coby členka královské rodiny účastní.

Dokonce ji ze zdravotních důvodů nemohl ani dovést k oltáři na její slavné svatbě s Harrym na konci května, zastoupil ho princ Charles (69). Od té doby s ním navíc dcera údajně ukončila veškerou komunikaci a on z toho viní královskou rodinu a královský protokol. „Královská rodina žije podle pravidel, která jsou zastaralá,“ míní Markle, který nechápe, proč se musí oblékat jako v 30. letech a mít zakrytá kolena. Ze svého odstřihnutí prý neviní Meghan ani jejího manžela Harryho (33) a je mu vlastně členů královské rodiny líto.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Ve skutečnosti ale Meghan sám dost zkomplikoval život, když si nechal zaplatit za fotky, které měly působit jako paparazzi snímky. Natropil tím zbytečnou ostudu a nevynechá jedinou příležitost, aby dával rozhovory a na dceři vydělával. A tak není divu, že brunetka se k němu teď zrovna nehlásí. Ovšem Thomas, který žije v pronajatém domě v Rosaritu v Mexiku, tomu chce udělat přítrž a chystá se prý za ní do Londýna.

„Pokud se rozhodnu, tak během tohohle měsíce nebo pár příštích odjedu do Anglie. Chci vidět svou dceru! Přemýšlím o tom,“ přiznal pro Sun kameraman a osvětlovač své plány. Přece jen problémy se srdcem má stále a dokonce se bál už i o svůj život. Proto by chtěl Meghan ještě spatřit a promluvit s ní, než bude pozdě. Rozhodně přitom nehodlá čekat, zda ho Kensingtonský palác oficiálně pozve, či nikoli. Dokonce se nechal slyšet, že se chce setkat s královnou. Když se s ní prý může vidět Donald Trump (72), tak proč ne on. Aby si ale neuřízl ještě větší ostudu než americký prezident, který se k Alžbětě nechoval zrovna uctivě.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
210 fotografií