A to měla párty ČT velkou konkurenci! V tu samou dobu totiž v karlovarských Císařských lázních probíhal prestižní večírek Moët a Elle, kam se běžně hrne festivalová smetánka. Jenže většině se stačilo na mejdanu pro honoraci jen otočit. Herci Pavel Zedníček nebo Ivana Chýlková po několika desítkách minut "po anglicku" zdrhli právě na večírek České televize. Mezi svými jim evidentně bylo mnohem lépe než mezi navoněnou elitou.

V Bokovce totiž s dobrým vínem pařili Jiřina Bohdalová, Bolek Polívka, Ondřej Sokol, Dagmar Havlová, Jiří Dvořák, režisér Jiří Strach či samozřejmě generální ředitel ČT Petr Dvořák a řada dalších. A všichni se velice dobře bavili a popíjeli. Někteří sice postupně odpadávali a v průběhu noci se nechali rozvážet taxíky do svých hotelů, ovšem největším držákem se ukázal právě Bolek!

Ten na večírku vydržel nejdéle a odcházel společně s Jiřím Strachem až před šestou hodinou ranní. To už bylo denní světlo, a tak Polívka nevyužil vozu, ale zřejmě se chtěl nadýchat čerstvého vzduchu. Strmé schody vedoucí z Bokovky na ulici mu však v jeho rozverném a vínem posilněném stavu zabraly dobrých patnáct minut, kdy se opatrně krůček po krůčku šinul dolů, podpírán svým doprovodem, a teprve pak nejistým krokem pokračoval dál do hotelu.

Fotogalerie
57 fotografií