Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hororová chvíle: Ženě se zasekla noha mezi nástupištěm a vlakem

Autor: jer, ČTK - 
4. července 2018
18:40

Dav spolucestujících pomohl ženě, jejíž noha se zaklínila mezi nástupištěm a vlakem. Dobrý skutek spolucestujících zachytily bezpečnostní kamery.

K incidentu došlo v Bostonu, USA. Jedné z cestujících při vystupování zapadla noha do mezery mezi nástupištěm a vlakem. K místu se seběhly desítky lidí, kteří společnými silami naklonili vlak a ženu vyprostili.

„Sbíhali se další a další lidé. Po chvíli to byla snad stovka lidí,“ popsal situaci pro WCVB svědek Peter Shamon. Dodal, že dav zatlačil na vlak a pomohl tak uvolnit ženě nohu.

Nevolejte 911, nemám na to!

Vyproštěná žena podle informací reportérky Boston Globe (BG) přihlížející prosila, aby kvůli její zraněné noze nevolali záchranku, protože si ji nemůže dovolit.

„Příšerná scéna na oranžové lince. Noha ženy se zaklínila v mezeře mezi vlakem a nástupištěm. Byla zkroucená a zakrvácená. Na několika místech se sedřela kůže. Byla v agónii a plakala. Prosila kolemjdoucí, ať nevolají záchranku. 'Je to 3000 dolarů, to si nemůžu dovolit,' vykřikla,“ popsala situaci na Twitteru reportérka BG Maria Cramerová.

Podle prohlášení Dopravního úřadu Massachusetts pro WCVB žena vyvázla s vážným řezem na noze a byla převezena do nemocnice. „Naštěstí nemá zlomené kosti, ale záchranáři říkali, že bude potřebovat operaci,“ uvedla Cramerová.

Zobrazit celou diskusi