Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Silvii našli oběšenou s pytlem na hlavě: Výsledky pitvy šokovaly děti i manžela

Autor: rc - 
15. června 2018
11:28

Tragédie se odehrála v úterý ve Velkém Mederu na Slovensku. Silvii M. (†40) našel její manžel s dcerou oběšenou na vratech garáže. Žena měla zalepená ústa, svázané nohy i ruce a přes hlavu přetaženou igelitovou tašku. Podle provedené pitvy si to udělala sama!

Svázané nohy i ruce, zalepená ústa a přes hlavu natažená igelitová taška! Silvii M. našel oběšenou její manžel s dcerou na vratech garáže. „Všichni jsme v šoku a nikdo neví, proč se něco takového rozhodla udělat. Nikdo si totiž na ní ničeho zvláštního nevšiml,“ řekl švagr Silvie Gustáv Magyaris serveru Pluska.sk.

Způsob, jakým si žena rozhodla vzít život, šokoval rodinu i přátele. Na první pohled se zdálo, že ženu někdo zavraždil, ovšem pitva prokázala opak.  "Pitva nakonec potvrdila, že šlo o sebevraždu,“ dodal švagr zesnulé. „Z výsledků pitvy vyplynulo, že cizí zavinění bylo vyloučené, ještě se ale vykonávají další znalecká zkoumání,“ uvedla Martina Kredatusová, trnavská krajská policejní mluvčí.

Otázkou zůstává, proč si Silvie rozhodla vzít život takovýmto způsobem. „Několik sebevražd jsem dokumentoval, takovou jsem ale nikdy nezažil. Bohužel, výsledky pitvy nám napověděly, že se skutečně jednalo o sebevraždu. Navíc, na místě nálezu byli experti a ani ti nic, co by jim řeklo, že jde o brutální vraždu, nezjistili a cizí zavinění vyloučili,“ uvedl Gustav Magyarics, který v minulosti pracoval u policie jako kriminalistický technik.

„To, jak byla svázaná a všechny ty úkony, které udělala před samotným oběšením, si mohla udělat sama,“ dodal Magyrics, který je v současné době starostou Zemianské Olče.

VIDEO: Silvii (†40) našli oběšenou v garáži s igelitkou na hlavě a svázanými končetinami

 

   

sores ( 16. června 2018 11:05 )

Pohnulo se jí v hlavě a pak to šlo ráz na ráz. Psychicky normální člověk to neudělá!!

PremyslOtakar ( 16. června 2018 06:53 )

 peterilank...@... Ty pako víš co je fašismus? Vyhledej si to na internetu,spojovat Havla s fašismem je na trestné oznámení a komouši z Blesku tě tady podporují !!!!!!

Stanley1000 ( 16. června 2018 03:27 )

 Víme jako obvykle prd, policajti nepustí skoro ani chlup,ale hotoví jsme hned. Nevíme v jaké pozici ji našli, jestli nohy dosahovaly na zem, nebo ne. Pokud ano,, mohlo se klidně jednat o erotickou asfyxii, která. se vymkla kontrole.

marmat ( 16. června 2018 00:32 )

Nádherná žena v ultra-luxusu....musela to hodně promyslet....svázat si nohy, dát pytel na hlavu,svázat si ruce ...a zhoupnout!!!? Je to šílené a pro děti likvidační vize na zbytek života!

1pravda1 ( 15. června 2018 23:26 )

to je totální blbost, syn jde domů na oběd, kdo mu ho nachystal, a ona se mezitím jde oběsit sváže si ruce a nohy, na hlavu si dá tašku a ještě se oběsí... to asi těžko. Ještě se nakonec dovíme, že se Kuciakovi zabili sami, a vláda v tahu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání