Švédskému hudebníkovi Aviciimu, pravým jménem Tim Bergling, se konečně dostalo důstojného posledního rozloučení pouze v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel, jak pozůstalí dopředu informovali v jímavém dopise, který zveřejnili krátce po jeho tragické smrti.

Aviciiho švagr Joakim Sterner na Instagramu v neděli zveřejnil fotku ze švédského hřbitova Skogskyrkogården, na které stojí před velkým křížem. Právě zde tak proběhl smuteční obřad a pravděpodobně je tam tedy pochováno i tělo známého DJe. To je přitom velká pocta, jelikož Skogskyrkogården v jižní části Stockholmu patří ke světovému dědictví UNESCO.

Z pohřbu sdílel snímek také kamarád zesnulého, majitel nočního klubu Jesse Waits. Ukázal ale jen oficiální program obřadu s plátkem rudé růže. Připojil také několik momentek, na nichž je zachycen s Aviciim.

VIDEO: Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený

Zda se pohřbu účastnila také modelka Tereza Kačerová (25), která po smrti muzikanta a producenta odhalila, že s ním měla vážný vztah a vychovávala s ním dítě, ale není jasné. 

Poslední rozloučení se konalo ale s poměrně velkým odstupem od Aviciiho smrti, k níž došlo 20. dubna v Ománu. Oficiální důvod jeho skonu sice nebyl udán, ovšem podle slov jeho pozůstalých se zdá, že si zřejmě vzal život sám. „Bojoval se svými myšlenkami a už nemohl dál,“ uvedla rodina v prohlášení. Berling měl navíc dlouhodobé problémy s alkoholem a chtěl skončit také s vystupováním.

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

 

Fotogalerie
89 fotografií