Až po smrti DJ Aviciiho dala Tereza Kačerová o sobě a jejich vztahu světu vědět. Vyznala se veřejně na sociální síti. Místo lítosti a opory se ale dočkala šílené kritiky. Anonymní uživatelé sociálních sítí s pěkně ostrými jazyky jí dávají jeho smrt za vinu.

„Mnoho špíny vylezlo na povrch. Obviňujete mě z toho, že jsem se ukázala s Timem, abych získala slávu a peníze, a házíte na mě urážky. Tohle jsou ty nejhorší chvíle mého života. Utápím se ve všudypřítomném smutku. Úzkost mě zaplaví zhruba dvě hodiny před tím, než otevřu oči. Nedokážu ani spočítat, kolik piv si dám, než si vyčistím zuby. A musím neustále dokola vysvětlovat Lukovi, že se na něj Tim dívá shora z nebíčka, ale že už ho nikdy neuvidí,“ svěřila se Tereza se svým trápením.

A neváhala uvést ani šokující komentáře, které jí na sociální síti chodí. „Ale vše, čeho jste schopní, je negativita. Sladké malé komenty jako: ‚Tim se rozhodl ukončit svůj život, protože už tě měl plné zuby‘ překračují veškeré hranice. Měli byste se stydět za to, jaké zlověstné kreatury jste. Dost silná slova pro někoho, kdo má anonymní účet,“ neodpustila si rýpavou poznámku modelka.

Kačerová navíc uvedla, že švédský DJ by byl znechucen takovým chováním někoho takového, kdo si bere do pusy jeho samotného i ji. „Nemáš vůbec žádné právo nazývat ho Timem. Protože pokud vím, Tim nevěděl, že existuješ. Takže se uklidni. Tim byl pro mě. Pro tebe to byl Avicii. A kdybys skutečně Tima znal, i kdyby jen malinko, věděl bys, že by byl znechucen tvým opovržlivým chováním,“ udeřila na kritizujícího anonyma modelka. Pro tu jsou největší oporou kromě rodiny také bývalý partner a otec jejího syna s jeho přítelkyní.  

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Vše o smrti DJ Aviciiho (†28) najdete zde >>>

Fotogalerie
59 fotografií