Americký server TMZ přišel s odhalením, že se DJ Avicii podřezal. Zemřel na masivní vykrvácení způsobené vlastní vinou. Život si měl vzít skleněným střepem, pravděpodobně z rozbité lahve od vína. Detaily jeho smrti přinesly webu TMZ jeho dobře informované zdroje. Jeden z nich tvrdí, že si podřezal krk, druhý to ale odmítá a uvádí, že zápěstí.

Tim Bergling byl 20. dubna nalezen mrtev ve městě Maskat v Ománu. Jeho rodina minulý týden napsala otevřený dopis, ve kterém uvedla, že Avicii už nemohl dál pokračovat a chtěl najít klid. Muzikanta popsala jako křehkou uměleckou duši a citlivého muže, který nebyl stvořen pro takový pracovní nátlak, do kterého se dostal.

Už v dokumentu o sobě samém Avicii přiznal, že prosil své manažery, aby mu dopřáli pauzu od stovek naplánovaných vystoupení a nabitého pracovního programu. Prosil je se slovy, že zemře, pokud tímhle tempem bude pokračovat dál. Jenže dočkal se odpovědi, že to nejde, že by je to stálo příliš peněz.

Navíc měl v minulosti problémy se zdravím. Stal se závislým na alkoholu a díky lékařům, kteří potřebovali, aby se rychle uzdravil po prodělaných operacích žlučníku a slepého střeva, mu místo tišících léků podávali lék podobný heroinu. I na něm se stal závislým. Další tragédie, která Tima Berglinga postihla, byla rakovina kůže, jak zveřejnila ve své otevřené zpovědi na sociální síti jeho česká přítelkyně a modelka Tereza Kačerová.

Fotogalerie: Prasklo po náhlé smrti slavného DJ…
44 fotografií

VIDEO: Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený

Vše o smrti DJ Aviciiho (†28) najdete zde >>>

Fotogalerie
38 fotografií