I když si mnozí mysleli, že švédská hvězda Avicii byl gay, tak naopak měl spoustu žen. A jeho poslední vztah s českou modelkou byl podle všeho dost intenzivní. Tereza Kačerová má syna z předchozího vztahu, ale hudebník byl do něj zblázněný, a dokonce společně údajně plánovali další dítě. 

Pár dní po smrti Tima Tereza napsala srdceryvný dopis, kde prozrazuje detaily jejich vztahu. "Omlouvám se za to, že jsem tě přesvědčila, že máš rakovinu kůže a vystresovala tě tak, že ti jí kus můj táta vyřízl a ukázalo se, že jde jen o znaménko. Omlouvám se za každou ze svých period, kdy jsem ti poskvrnila postel krví. Omlouvám se, že jsem se pro tebe vystrojila jen jednou za celý náš vztah," napsala Tereza v dlouhém dopise. 

Zřejmě si myslela, že ji fanoušci na sociální síti pochopí, ale to se mýlila. "Přijde mi to děsivé číst. Zní to, jako by ho chtěla ponížit, to přece není normální u osob, které milujeme," napsal jeden z nich.

Někteří zašli daleko dál. "Snaží se světu ukázat, že byla Aviciiho přítelkyně. Je úplně zjevné, že chce jen slávu. Kdyby svého přítele respektovala, tak by to nenapsala." 

"O tom mluví lidé, kteří někoho milovali? O krvácení v jejich posteli? Tohle je velmi nechutný způsob, jak si dopřát 15 minut slávy. Mělo by ti být líto, jak ho po smrti zneužíváš," dodala jedna z fanynek. 

Rodina DJ Aviciiho: Tim už dál nemohl, chtěl nalézt pokoj

Rodina nedávno zesnulého Tima Berglinga známého jako DJ Avicii vydala prohlášení, které naznačuje, že světoznámý švédský producent spáchal sebevraždu. Bergling zápasil s myšlenkami o smyslu života a v tomto vnitřním boji už nedokázal pokračovat, uvádí čtvrteční komuniké. Bergling byl nalezen mrtvý minulý pátek v ománské metropoli Maskat.

Jeho rodina jej v prohlášení charakterizovala jako "křehkou uměleckou duši hledající odpovědi na existenciální otázky" a "perfekcionistu, který cestoval a tvrdě pracoval v tempu, které vedlo k extrémnímu stresu".

"Sváděl opravdový boj s myšlenkami o smyslu života a štěstí. Už dál nemohl pokračovat. Chtěl nalézt pokoj," citoval prohlášení magazín Rolling Stone. Rodina zesnulého DJ také zmínila problémy Aviciiho s hudebním průmyslem. "Bergling měl komplikovaný vztah s hudebním průmyslem a svým vlastním úspěchem. V roce 2016, když byl na vrcholu slávy, přestal jezdit na turné a jeho rodina uvedla, že k rozhodnutí vedla touha 'nalézt v životě rovnováhu'," napsal Rolling Stone.

Video: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Video: Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený

 

Fotogalerie
72 fotografií