Půvabná Česka, která má na Instagramu 57 tisíc fanoušků a ráda je dráždí nahými či přinejmenším odhalenými fotkami, se narodila 3. ledna 1993 v Praze.

Na stránkách agentury Czechoslovak models má profil, v němž je uvedeny tyto míry: Výška – 174 cm, prsa – 90 cm, pas – 67 cm, boky – 90 cm. Není se tak co divit, že si jí všimli i ve světě. Převážnou část své kariéry prožila Tereza v Los Angeles a věnovala se předvádění plavek a spodního prádla. V roce 2015 byly její křivky k vidění v Surfing Magazine. Pyšní se tím, že je velkou fanynkou Harryho Pottera a jeho autorky J. K. Rowlingové (52).

Miluje též českou kuchyni a zejména jahodové knedlíky s tvarohem. Do Prahy se ale před časem nevrátila kvůli jídlu, ale aby tu porodila syna jménem Luka, kterého má s Trentem Garrettem (34). Jejich manželství ale krachlo, a zatímco model a herec teď údajně randí s jinou modelkou Mayou, Kačerová prožívala delší dobu vztah s hudebníkem Aviciim.

Lásku sice tajila, po jeho smrti se ale rozhodla vyjít s pravdou ven a na sociální síti sdílela dojemný vzkaz pro svého zesnulého miláčka a připojila také řadu videí a fotek, z nichž je patrné, že jí hudebník pomáhal i s výchovou dítěte. Dokonce prý měli plánovat i společného potomka! „Vždy jsem si přála náš vztah držet v soukromí, protože jsem chtěla, aby byl jen náš, a nechtěla jsem hrát v celém tom humbuku roli. Myslela jsem si ale, že pokud bych tohle světu odhalila, bylo by to v moment, kdy sděluji, že s tebou čekám dítě. Ach jo, jak tenhle plán se pokřivil,“ napsala v dopise pro partnera Tereza.

Jen stěží tak mohla uvěřit prvním zprávám o úmrtí Aviciiho. Hudebník ovšem bojoval s alkoholismem a psychickými problémy, jak uvádí jeho příbuzní. Podle nich dokonce spáchal sebevraždu.

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Vše o smrti DJ Aviciiho (†28) najdete zde >>>

Fotogalerie
66 fotografií