Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trump se ostře pustil do političky: Miluje násilnický gang plný zvířat

Autor: ČTK, ivm - 
30. května 2018
21:54

Americký prezident Donald Trump na republikánském předvolebním mítinku ve státě Tennessee označil vůdkyni demokratických poslanců ve Sněmovně reprezentantů USA Nancy Pelosiovou za milovnici gangu MS-13. Informovala o tom dnes televize Fox News. Členy MS-13, která patří k nejnásilnějším skupinám ve Spojených státech, považuje Trump za zvířata.

Trump v úterý přijel do Tennessee podpořit republikánskou členku Sněmovny reprezentantů Marshu Blackburnovou, která se v listopadových volbách uchází o post v Senátu, který uvolní odcházející republikán Bob Corker. Proti Blackburnové kandiduje někdejší demokratický guvernér Tennessee Phil Bredesen.

„Musíte volit. Potřebujeme, aby Marsha Blackburnová vyhrála,“ vyzval Trump voliče. Jejího rivala Bredesena pak označil za naprostý a totální nástroj šéfa demokratů v Senátu Chucka Schumera a milovnice MS-13 Pelosiové.

Fox News připomněla, že Pelosiová se proti Trumpově označení členů gangu za zvířata ohradila tím, že všichni lidé jsou božími dětmi. Prezident před dvěma týdny vyvolal pobouření, když označil nelegální přistěhovalce za zvířata. Později na kritiku reagoval tím, že příměr byl určen MS-13 a že si za svým názorem stojí.

Video  Vítr odhalil první pleš USA: Trumpa zradila přehazovačka i fixační lak na vlasy.  - Blesk.cz, Reuters
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi