Do finálové TOPky se dostali soutěžící Petr Borkovec, Dominik Gerda, Richard Chovan, Jakub Pružinský a Filipínec Bryan Gandola. A právě ten leží divákům u televizních obrazovek v žaludku.

„V ČS Superstar postoupil kluk, který nerozumí česky ani slovensky a musí mu věty překládat do angličtiny. Hlavně, když tam bylo dalších pět stejně dobře zpívajících,“ zlobí se jedna divačka a ostatní jí jen přitakávají.

„Ať si jde Bryan do Filipín, tohle je Česko Slovenská SuperStar,“ míní další. „Filipínec bude zpívat třeba Gotta, už se těším, jak mu to půjde skvěle česky,“ nechápal další divák. A takových podobných názorů by se v diskuzi našlo spousty.

Koho by ale diváci chtěli ve finále vidět místo něj, je romantik, který umí koulit očima na ženy, Marek Motalík. Fanynkám ve finále chybí dokonce natolik, že pro některé tak SuperStar už končí. Bohužel, porota byla tentokrát nekompromisní.

Nedělní přímý přenos sledovalo 629 tisíc diváků, nejsledovanějším pořadem večera byl druhý díl seriálu podle skutečné události Metanol na ČT1, na který se dívalo 1,225 mil. diváků a dalších 415 tisíc diváků sledovalo Máme rádi Česko na Primě.

VIDEO: SuperStar: Bylo to tak vlezlé, že bych ti dal lopatou, řekl Habera!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Bylo to tak vlezlé, že bych ti dal lopatou, řekl Habera! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií