Měl to být pro něho den, na který nikdy nezapomene. Rázem se ale změnil v něco, co by si ani ve snu nedokázal představit. Jakmile mladík předstoupil před porotu a začal zpívat, nestačil se divit, co přišlo. Porotkyně Katarína Knechtová mu zkritizovala nejen zpěv, ale osočila ho, že podle ní není dobrý ani v posteli.

To mladík vůbec nedokázal pochopit, a tak se teď rozhodl, že porotkyni a zpěvačce ukáže, jak to ve skutečnosti je. Na sociální síti přidal fotografii, kterou vtipně okomentoval: „Neumím zpívat, takže jsem špatný v posteli, můžu aspoň vařit?“ Na snímku je polonahý a se zeleninou v ruce.

Tím tak Knechtové ukázal, že to není žádný proutek, který by nevěděl, jak ženu uspokojit, ale vtipný kluk, který se nebojí zaútočit. Dámy, jak sám Tomáš přiznává, je nezadaný! „Jsem nezadaný. Nedávno jsem se rozešel s přítelkyní, o níž během SuperStar byla řeč,“ prozradil webu Extra Tomáš.

Tak uvidíme, jestli se najde nějaká dáma, která potvrdí, zda měla porotkyně pravdu, nebo se zcela mýlila. Každopádně to bude ještě hodně zajímavé, protože chce mladík porotkyni žalovat. Otázkou je, zda se mu to vůbec povede.

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií