Krásná moderátorka Jasmina Alagič, jež je poloviční Bosňanka a Maďarka, která se narodila v Německu a vyrůstala na Slovensku, se během natáčení nejvíce obávala slovenštiny. Tu zvládla perfektně i bez přeřeků, ale to diváci neocenili. Naopak jí vytkli, že je na jejich vkus až příliš umělá. „Vypadá, jak kdyby ji právě vytáhli z krabičky od Barbie,“ komentovali diváci její vzhled.

Mnozí ji nazvali nudnou moderátorkou, která spíš patří do výlohy. „Slovenská Jitka Nováčková. To bylo totéž. Vím přesně, na co se bude ptát soutěžících a jak bude reagovat. Člověk se nedozví od soutěžících nic novýho a od ní už vůbec ne. Je to škoda,“ bědovali sledující s tím, že Nova zvolila špatný výběr moderátorky.

Suchou nit ovšem nenechali ani na porotkyni Kataríně Knechtové. Tu si diváci naopak podali kvůli tomu, jak ostře okomentovala výkon soutěžícího Tomáše Křížka. „Ty jsi přesně prototyp zpěváka, který nemá cit. A obávám se, že nebudeš ani dobrý v posteli, pokud takhle zpíváš,“ vpálila mu Knechtová před zraky ostatních soutěžících a hlavně kamerami.

Toto bylo za hranicí profesionality. Pro většinu soutěžících je to psychicky náročné a ještě takové nízké zostuzení,“ rozčilovala se jedna divačka. „Knechtová se předvedla jako hloupá puberťačka, už když se v jednom z castingů věšela po soutěžícím jako nadržená samička a tady tomu nasadila korunu. Opravdu trapné a zralé na vyhazov z poroty,“ pustil se do zpěvačky jistý divák. „Měla jsem ji celkem ráda, ale za to, co řekla, by si zasloužila pořádného lepáka přes nevymáchanou hubu, aby se probrala,“ komentovala projev Knechtové další z divaček.

Knechtová se mládenci později omluvila, což už televize neodvysílala, a tak svou omluvu napsala i na sociální síť. První Super Výběr i tak sledovalo 754 tisíc diváků. SuperStar ovšem nedosáhla na televizní premiéru filmu Prezident Blaník na ČT, který v neděli večer vidělo 859 tisíc lidí. Na pořad Máme rádi Česko na Primě pak koukalo 511 tisíc diváků.

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií