Český národ poctivě sleduje další řadu show SuperStar a se svými názory se svěřují na sociálních sítích. Právě do bývalého soutěžícího této pěvecké show Bena Cristovaa  se na sociálních sítích spustila lavina negativních komentářů. „Nechápu celou dobu, co tam dělá Ben za šaška, čekání na Haberův projev, který většinou kopíruje a jeho dnešní atd., atd., taky přidám jednu zkratku: WTF,“ komentuje hodnocení na facebooku fanoušek tohoto pořadu. „Porotce Ben, jaký moralista, chudák, tváří se jako velký zpěvák a odborník na všechno,“ přidává se další. 

Velkou kritiku neschytává jenom Ben Cristovao, ale také Katerína Knechtová, kterou by diváci z obrazovek nejraději také vyhodili. „Prý Katarína, každý zpěvák má pokoru, ta pravá jde mluvit něco o pokoře, tak to jsem se musela už smát, hlavně že v minulém díle se ukázala jakou má pokoru ona, tvl, ty už raději nemluv,“ tvrdě se obula žena, která evidentně nemůže Kateríně přijít na jméno. „Super pohled, dívat se na ty znechucený ksichty u každé písničky Knechtové,“ přidává se další. 

VIDEO: Proč není Ben Cristovao zadaný? Šel s pravdou ven

Video
Video se připravuje ...

Ben Cristovao: Konečně řekl pravdu o tom, proč není zadaný! David Turek, Lukáš Červený

 

 

Právě kvůli těmto dvěma porotcům se objevují i názory, že se raději na celou show jedna z divaček nemůže dívat. „Jelikož nemůžu vystát Cristovaa a Knechtovou, tak to stejně moc nesleduju,“ komentuje na facebooku jedna z řad. Dokonce fanoušci nabádají Katarínu Knechtovou, aby zazpívala a dokázala tak, že její hodnocení má nějakou váhu a že je opravdu skvělá zpěvačka a ne jenom celebrita, která se naváží do lidí. Tak uvidíme, zda jim zpěvačka vyhoví a třeba ji v dalším díle uvidíme i zpívat.

 

Fotogalerie
28 fotografií