Herec a muzikant se netají tím, že i po mámině odchodu může pro DRB a jeho nové vedení v čele s Romanou Goščíkovou (35), která válčí s Gregorovou, stále pracovat.

„Alespoň svou nepatrnou uměleckou troškou jsem přispěl do mlýna, který roztočil nový svěží vítr tohoto divadla. Jsem si jist, že by byl táta moc rád, že diváci odcházejí z Divadla Radka Brzobohatého se spokojeným úsměvem na tváři,“ svěřuje se Ondřej na sociální síti.

„Mám velikou radost, že se nové majitelce divadla mého táty Romaně Goščíkové povedlo se skvělými herci a pod režijní taktovkou Karla Janáka vytvořit muzikálové představení Freddie,“ nešetří svými sympatiemi. „Skvělým divadelním způsobem vypráví dramatický příběh Freddieho Mercuryho,“ chválí Ondřej nové představení.

O mámě, která toto divadlo v roce 2004 doslova vydupala ze země a dlouhých 13 let ho držela nad vodou, se přitom vůbec nezmínil...

Válka principálek

Hana Gregorová prodala loni Divadlo Radka Brzobohatého a letos si založila Divadélko Radka Brzobohatého. Romana Goščíková, která si název divadla, inscenace a kostýmy za miliony korun koupila, dala věc právní zástupkyni. Podle ní hrozí Hance, pokud s nekalosoutěžním jednáním nepřestane, předběžné opatření až pokuta.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

Video: Hana Gregorová skončila v nemocnici! Kolaps!

3756819:gallery:true:true

Fotogalerie
36 fotografií