Herečka Hana Gregorová (65) má za sebou těžké období a dlouho se stranila veřejnosti. Teď už je ale zřejmě opět ve své kůži. Vyráží zase do společnosti s mladšími muži a nyní dokonce přiznala, jaký by měl být její další partner!

Vdova po Radku Brzobohatém (†79) se před světem ještě nedávno zavírala za dveřmi svého bytu. Důvodem byl zřejmě její loňský bouřlivý rozchod s o 32 let mladším milencem. Teď už je ale všechno jinak. „Já jsem silná žena, já se nebojím,“ řekla TopStaru Hana s tím, že o svém bývalém už raději nechce nic vědět.

Snaží se na něj už nemyslet, a tak konečně vyráží opět mezi lidi. Dokonce prozradila, že na lásku nezanevřela. O případném novém partnerovi má již poměrně jasnou představu. „Chtěla bych určitě někoho mladšího,“ prozradila na pondělní Playboy párty, kde se rovněž obklopovala mládím.

Bavila se nejen s kolegy z Divadla Radka Brzobohatého, kterému dřív šéfovala, ale například i s Davidem Gránským (26). Během večera jí dělal společnost také Jan Antonín Duchoslav (52), který patří k jejím rodinným přátelům už od doby, kdy si po boku jejího muže Radka zahrál ve filmu Sněženky a machři.

Na veřejnosti už se ale objevila i v únoru, kdy si zatančila na Česko-Slovenském plese s partnerem herce Miroslava Mejzlíka (66). Minulou středu zase dorazila na muzikálovou premiéru. Po boku měla dalšího výrazně mladšího muže – svého chráněnce Davida, jemuž mj. dávala práci v divadle.

„Nikdo neví, jaké to je být tři a půl roku sama po smrti tak úžasného manžela, jakým byl Radek, na všechno, táhnout divadlo… Není to jednoduché, ale já se vždycky zvednu z popela,“ svěřila TopStaru Gregorová, kterou navíc před časem nová principálka Divadla Radka Brzobohatého (DRB) Romana Goščíková (35) z divadla vyhodila. I v tomto směru už se ale prý blýská na lepší časy.

„Moje kamarádka, se kterou jsem dlouhá léta spolupracovala, má divadelní společnost a připravujeme divadelní představení. Ona chtěla, abych u ní režírovala i hrála. To jsem myslela, že budu dělat, když se zbavím divadla, nestalo se. Přišla tahle šance, tak se těším,“ raduje se a dodává, že kamarádka navíc nakoupila i exkluzivitu na některá představení, u nichž si DRB neprodloužilo práva.

VIDEO:  Hana Gregorová loni kvůli stresu dokonce skončila v nemocnici! Kolaps!

3756819:gallery:true:true 

Fotogalerie
37 fotografií