Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dealer se ukrýval ve škole, kde jeho otec pracuje jako ředitel. Před policií se dal na útěk

Autor: shp - 
20. dubna 2018
22:02

Bývalý zaměstnanec střední školy Michal Hiřman byl podezřelý z prodeje pervitinu, a přitom bydlel přímo mezi studenty. Nakonec byl odsouzený, ale nikdy nenastoupil do vězení, před policií se skrýval a byl v celostátním pátrání. FTV Prima se ho však podařilo po tipu nachytat na internátu střední fotografické školy ve Skalsku společně se svou přítelkyní. Odtud se dali na zuřivý útěk a pláchli.

Reportéři televize dostali informaci, kde se ukrývá – přímo na internátě mezi mladistvými. Když zjistil, že si pro něj přijela policie, dal se i se svou partnerkou na útek. Společně pláchli na střechu. Dolů nechtěli slézt za žádnou cenu.

Hele, Matěj! Co to máte zapotřebí? Co, Matěji? Nechcete prostě slézt? Nechcete prostě vypadnout? Ne? Nechcete? Přijde vám normální, že máte nastoupit do vězení, a ukrýváte se na střeše školy?“ tázal se uprchlíka reportér s policií v zádech.

To děláte naschvál? Že tohle to všechno připravujete s policií?“ tázal se uprchlík. Po vášnivé výměně názorů s reportérem ale ze střechy zmizel. V doprovodu přítelkyně se mu podařilo utéct. Školu dobře zná, jeho otec je jejím ředitelem a on sám v ní bydlel několik let.

Po dramatické policejní akci konfrontovala matka Michala reportéra televize. „Jste normální hajzl, ksindl. A už na vás podáváme trestní oznámení. Jste normální hajzl, ksindl,“ nadávala mu. Nejdřív se novináře snažila uhodit rukou, nakonec ho kopla.

jajas ( 22. dubna 2018 07:55 )

Zajímavé je, že ředitel školy nemá ponětí, kdo mu tam bydlí, Normálně bych ho za to zavřel. Jeho syn tam bydlí, prodává drogy a on to neví? Jak má zajištěnu bezpečnost žáků? Nemá! Je dobře, že se to provalilo a policie by už toho dealera měla chytit a zavřít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání