Zatím nejsilnější Peroutkovo vystoupení v televizi bylo to, kdy imitoval zesnulou britskou zpěvačku Amy Winehouse (†27) s písní You Know I’m No Good (Vy víte, že nejsem dobrá). U poroty s tímto hitem nezabodoval, ale diváci si píseň zamilovali.

„Mám radost, když se lidem něco líbí. Od pořadatelů Plesu Prahy 1 přišel požadavek právě na toto vystoupení, což mě potěšilo,“ prozradil Blesku Peroutka, který se musel začít připravovat přesně tři hodiny před tím, než šel na jeviště.

„Pro mě jako chlapa je vždy divné, když musím začít tím, že si jdu oholit nohy, a pak mi maskérky holí paže. To musí kvůli tetování,“ popsal své pocity Milan, který o sobě tvrdí, že je dostatečný chlap, aby jeho ego neutrpělo, když se na jevišti prohání v dámských lodičkách. Blesk jako jediný mohl být u toho, když se z Peroutky stávala soulová diva. Podívejte se na fotky v galerii.

VIDEO: Rozhovor s Milanem Peroutkou na plese Prahy 1

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Milanem Peroutkou na Plese Prahy 1 David Turek, Lukáš Červený

Milan Peroutka jako Ne – Yo

V neděli se Milan Peroutka opět ukázal ve velmi náročné masce, kdy mu maskéři na hlavě vytvořili pleš, a hlavně pořádně přifoukli rty silikonovými výplněmi. V maskérně strávil více než tři hodiny. Na vítězství to však nestačilo – porazila ho Markéta Konvičková (22) jako Aretha Franklin.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
50 fotografií