Kolo od kola je to horší. „Mám teď fakt problém, trpím žaludeční neurózou,“ přiznal otevřeně Peroutka. Příprava na nedělní vystoupení amerického rappera Coolia (53) v 8. kole to jen zhoršila. „Teď mám strašnýho textu a z toho jsou taky ty neurózy. Mám celou stránku textu, tak z toho mě taky bolí ten žaludek,“ svěřil zpěvák.

Vše propuklo v sedmém kole. „Jsou to velký nervy. Mně se vůbec neuleví,“ přiznal v rozhovoru těsně před vystoupením jako legendární Tina Turner (77) rozklepaným hlasem a se zrychleným dýcháním Peroutka, který šel zpívat až na závěr. „Já se hrozně bojím a teď na generálkách to bylo poznat,“ práskl dokonce zpěvák, který ale nakonec i přes obrovské nervy sedmé kolo vyhrál.

Peroutkovy problémy se zažíváním paradoxně vyvolalo to, že už dokázal vyhrát dvě kola. „Z vítězství v sedmém kole jsem neměl takovou radost, jakou bych z toho měl mít. A byl jsem sám na sebe naštvanej, že bych si to měl víc užívat,“ vyčítá si zpěvák.

VIDEO: Pomohlo Milanovi v kariéře jméno jeho táty?

Video
Video se připravuje ...

Syn zesnulého bubeníka z Olympicu bude v Tváři! Pomohlo mu slavné jméno? Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Je to vždycky strašně velká zodpovědnost i do toho dalšího kola. A teď mluvím úplně vážně,“ dodal zpěvák, který zřejmě i kvůli stresu skončil v neděli až na posledním místě.

Peroutka patří mezi největší favority soutěže, ale nervy s ním začínají dělat své. Nedělní vystoupení jako rapper Coolio patřilo mezi jeho nejhorší. Do vystoupení dal opět úplně vše. Trpěl i v maskérně. Mluvit rychlostí kulometu se silikonovou maskou byl téměř nadlidský výkon.

V koho se promění příště?

Milan Peroutka – Ed Sheeran

Aleš HámaLady Gaga

Tatiana Vilhelmová – Maria Callas

Martha IssováLionel Richie

Markéta KonvičkováShakira

Martin Dejdar – Rag’n’Bone Man

Adéla GondíkováDara Rolins

Ondřej Ruml – Iggy Popp

 VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
120 fotografií