Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Berlusconi to rád Bunga bunga?

Silvio Berlusconi má na krku další skandál. 17letá Maročanka popsala, jak probíhaly večírky u italskéh premiéra
Silvio Berlusconi má na krku další skandál. 17letá Maročanka popsala, jak probíhaly večírky u italskéh premiéra  (Autor: profimedia.cz)
Autor: val, Fakt.pl, pf - 
1. listopadu 2010
13:37

Italský premiér Silvio Berlusconi (74) se řítí do dalšího sexuálního skandálu. Jeho divokých večírků se údajně účastnila i nezletilá Maročanka přezdívaná Ruby (17). A ta si nyní pustila pusu na špacír a popsala orgie, které se ve vile odehrávaly.

Vlivní muži, hodně mladé, mnohdy nezletilé dívky, luxusní dárky, vybrané pochoutky. Tak podle výpovědi teprve sedmnáctileté Maročanky Karimy Keyek, která si říká Ruby, probíhaly divoké orgie ve vile italského premiéra.

Erotické hrátky prý mívaly podobu sexuálního rituálu bunga bunga, což je africký erotický rituál, o němž se Berlusconi dozvěděl od libyjského vůdce Muammara Kaddáfího.

Dívky za účast na nich dostávaly dárky za desítky tisíc eur. Dívek přitom při nich bývalo mnoho, zato mužů jen pár. Ruby v italském listu Corriere della Sera řekla, že kromě Berlusconiho býval na večírcích přítomen také jeho vlivný přítel Emilio Fede (79), šéf zpravodajství italské veřejnoprávní televize Rai.

O sex prý nikdy nešlo

Karima, kvůli které teď Berlusconi čelí ve své zemi dalšímu skandálu, ale odmítla, že by došlo na sex. Stotisícové dary jsou jí ale milé! Nyní se ukázalo, jak italský premiér nezletilou marockou krásku vlastně ulovil.

Exotická tanečnice dostala od Berlusconiho skoro 200 tisíc korun a diamantový náhrdelník. Italský šéf vlády jí taky předvedl svou moc! Když Karimu Keyek zadržela kvůli krádeži policie, okamžitě nařídil, aby byla propuštěna. Potom ji pozval domů u Milána, kde si povídali.

„Byl moc milý a pozorný. Něco jako můj otec. Nic jsem s ním ale neměla,“ řekla Keyek v rozhovoru pro deník La Repubblica. Na valentýnském večírku u Berlusconiho, který si nejdřív myslel, že dívce je ve skutečnosti o tři roky více, bylo prý dalších deset krásek.

Co je »Bunga bunga«?

O sexuální praktice »Bunga bunga« se Silvio Berlusconi dozvěděl od svého libyjského kamaráda – diktátora Muammara Kaddáfího. Výraz má kořeny v Africe, kde kmeny hromadným znásilněním trestaly příslušníka cizí skupiny za to, že narušil jejich území. Nyní »Bunga bunga« vyjadřuje mužskou nadřazenost při masáži análního otvoru několika ženami v harému.

elinos ( 2. listopadu 2010 11:21 )

Hahaha a jak víš, jak vypadám?

Lucio1 ( 2. listopadu 2010 08:47 )

já dostat takové dary,tak si nepouštím hubu na špacír.,je to holt obyčejná ***.

bonza ( 2. listopadu 2010 06:32 )

si tam nenechali masírovat jenom kakáč.

hitovka ( 2. listopadu 2010 01:37 )

nic nevzruší, tak si musí nechat masírovat otvor do zadku. Ani Viagra nezabere, tak musí zabrat mladý holky. Oni prý nejsou pedofilové a prasáci, oni jsou e s t é t i .

jaaaa ( 1. listopadu 2010 22:48 )

no nevim, ale kdyby mi nekdo masiroval ritni otvor tak je to pro me spis potupny ne? si pozvou mlady holky a pak si nechaji masirovat konecnik??? jako je fakt ze v tak pokrocilym veku uz ho maji asi jen na curani a ti s prostatou ani na to

Zobrazit celou diskusi