Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Berlusconiho sex party: Dívky si zaplatil?

18-ročná kráska Noemi Letizia spôsobila talianskemu premiérovi Berlusconimu množstvo problémov.
18-ročná kráska Noemi Letizia spôsobila talianskemu premiérovi Berlusconimu množstvo problémov.  (Autor: acs, Bild)
Autor: INT, val - 
19. června 2009
10:46

Italský předseda vlády Silvio Berlusconi má další malér. Údajně si zaplatil pět dívek, aby společně strávily několik nocí v jeho vile.

Hlavním svědkem je Patrizia D'Addario (42), které jeden z Berlusconiho zaměstnanců, Gianpaolo Tarantini, nabídl peníze za účast na mejdanu v Berlusconiho vile v Římě.

Patrizia prý neměla být první ani poslední, které bylo něco podobného nabízeno. Podle listu “La Republica”, byl Tarantini v kontaktu s dalšími čtyřmi dívkami.

Patrizia uvedla, že jí byl učiněn návrh na 2000 EUR, pokud stráví jednu noc v přítomnosti italského premiéra.“Přišla jsem k němu pozdě, tak jsem šla spát do hotelu a dostala pouze polovinu domluvené částky”, řekla Patrizia.

Dále dodala: “Ale kdysi jsem s ním zůstala přes noc. To byla ta noc, kdy byl Barack Obama zvolen prezidentem. Můžu to dokázat.” Později se přiznala, že si přinesla kameru, kterou šikovně ukryla.

Dívka není žádný “svatoušek“. Její ex-přítel ji podezřívá z prostituce. Vypovídala v případu, který se týkal vraždy prvotřídní prostitutky.

Berlsuconi samozřejmě reagoval tak jak se asi dalo předpokládat: “Jsou to vše lži a nesmysly! Nikdy jsem za sex s ženou nic nezaplatil.“

Jeho právník se vyjádřil ve smyslu, že této lži snad ani nikdo nemůže uvěřit. Řekl, že Berlusconi nepotřebuje dívkám za sex platit 2000 EUR. Prý by jich mohl mít mnohem více a nemusí za ně utrácet.

bieseger ( 19. června 2009 13:27 )

No pane bože! To snad ani není možné! Oni si je zaplatili, no ó můj bože, tahle zpráva mě tak neskutečně překvapila že to budu muset jít nejspíš rozdýchat. to si dělaj srandu ne ? Kdo je tak neskutečně blbej a myslel si že tam ty ženský šli pro to, jací jsou ti politici fešáci ?

siroky11 ( 19. června 2009 11:30 )

Topolánek mu to může dosvědčit !

gogo ( 19. června 2009 11:15 )

Vždyť jako předseda italské vlády má jistě slušný plat ! A že by ho ostuda měla fackovat ? To by již dávnou musel mít přeraženou čelist ! Jak je vše relativní : člověk nemá o našich politicích valné mínění, ale ve srovnání se světem nutno konstatovat že zaostávají, zaostávají ....

Zobrazit celou diskusi