Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahý Topolánek: Paparazzi má další fotky!

Autor: INT, hof, vk - 
15. června 2009
12:00

Skandál kolem nahých fotek šéfa ODS Mirka Topolánka z vily italského premiéra Berlusconiho pokračuje! Italský bulvární fotograf Antonello Zappadu varoval, že zveřejní nové pikantní snímky.

 

"Mám další fotky z vily, na kterých se Berlusconi z legrace žení s mladou kráskou," tvrdí paparazzi Antonella Zappadu.

Ostatní spoře oděné dívky se prý na fotkách dobře baví a 'novomanželům' tleskají. Zda je onou dívkou Noemi Letizia (18), kvůli které se Lario rozhodla podat žádost o rozvod, nechce zatím Zappadu prozradit.

Nahý Topolánek přistižen ve vile italského premiéra, čtěte zde...

Berlusconi, který v Itálii vlastní většinu médií, v posledních dnech manželku obvinil, že také není svatá a měla poměr se svým bodyguardem. Lario to ale popírá. "Pošpinili mě! Nic z toho, co média psala, není pravda," vyjádřila se včera. Při rozvodu premiérského páru se bude hrát odhadem o astronomických 9,4 miliardy eur (270 miliard Kč).

A Zappadu přilévá olej do ohně. "Berlusconi mi nechal zabavit na 700 snímků. Já mám ale ještě 5000 dalších. A brzy budou zveřejněny," tvrdí fotograf. Dočkáme se tedy i dalších fotek nahého expremiéra Mirka Topolánka?

warumfernet ( 16. června 2009 06:43 )

Čím větší blb, kterej má gule místo mozku, tím větší šance, že bude v Asurdistánu, který má ve znaku pštrosí hlavu, zvolen do nějaké funkce. A rotný Topolánek má důkladně propláchlý mozek bolševickým vojenským gymnásiem a řádně zelený od vojenské socialistické mašinérie.

gevi ( 15. června 2009 13:37 )

O tom mdlém rozumu bych tak přesvědčený nebyl. Je to hrubý buran a egocentrický machista, ale celkovou inteligenci má na dobré úrovni. Jenže, co je to platné, když se neumí chovat a neovládá emoce, takže buď něco nevhodného plácne nebo udělá. A mimochodem, správně se píše "neměli bychom".

simeon ( 15. června 2009 13:09 )

Takových tisíců fotek a nikde žádná s Topolánkovou hlavou... tak kdy už někdo dá důkaz o tom, že to byl on... a proč je teď v titulcích, když je článek o Berlusconiho svatbě? Byl tam snad za svědka? Hlavně že se plebs nažere, nikdo nežádá důkazy a fakta, každému stačí jen smyšlenka a pár vět vypocených "novinářem" nad nedělním obědem

nanuk ( 15. června 2009 12:59 )

Něco ukázat holt musel. Rozumu je mdlého, tak se krom své nesmírné blbosti snaží proslavit jako naháč! Jistě také nic moc, ale preference ODS to skutečně pozvedlo. Asi se u expremiérai nehodnotí zda je jeho modrý pták velikosti vrabce či orla. A Topolánek, pokud ho ve stáří nepostihne skleróza bude mít alespoň nač vzpomínat.

helahela ( 15. června 2009 12:29 )

Potkají se Topolánek s Berlusconim po 10 letech a povídají si s povzdechem:nebudme smutní,že už nám nestojí,budme rádi,že nám pevně visí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa