Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Berlusconi přiznal poměr s další osmnáctiletou dívkou!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Famous, pal - 
23. června 2009
15:28

Italský premiér Silvio Berlusconi si nedal pozor na jazyk a prozradil na sebe další skandál. Jeho novou milenkou je osmnáctiletá nevlastní dcera nejbohatší Bulharky Dariny Pavlovové!

Italská a bulharská média informují o dalším skandálu italského premiéra Silvia Berlusconiho. Mediální magnát si nedal pozor na jazyk v Bruselu při rozhovoru s bulharským premiérem Sergejem Staniševem. Seladon z Říma netušil, že jeho hovor zachytila kamera a výpověď o zálusku na osmnáctiletou Bulharku se pak dostala k novinářům.

Stanišev hovořil s Berlusconim o jeho vztahu s nejbohatší Bulharkou Darinou Pavlovovou. Jenže italský premiér ho vyvedl z míry svou okamžitou reakcí, že ve skutečnosti neměl poměr s dědičkou, ale s její nevlastní dcerou Paulou. Té je přitom teprve osmnáct let.

Během přestávky pak Berlusconi anglicky Staniševovi svěřil: „Pravda je, že fantastická je Darinina dcera. A ty víš, jak moc se mi líbí mladičké dívenky.“

A nad prohlášením italského premiéra se nikdo nepohoršil. Naopak Stanišev se spolu s italským ministrem zahraničí Frankem Frattinim a lotyšským premiérem Valdisem Dombrovskisem začali hlasitě smát.

Za nechutné označil Berlusconiho vyznání také italský deník Repubblica. Podle listu dělá premiér zemi stále větší ostudu.

gogo ( 23. června 2009 21:22 )

Mafie nejsou důsledkem komunismu resp. tzv. "budování socialismu" u nás ! Nejsem si vědom toho, že by někdy v USA či Itálii budovali socialismus ..... A ruská a čečenská mafie ? Je rovněž plodem "budování kapitalismu" v těchto zemích ... Protože země tzv. "tábora socialismu" byly země s diktaturami. A v těch nemůže mafie existovat !

ceres ( 23. června 2009 19:42 )

NO JE TO ASI TAK, ZE KDYZ SI PRDNE BARTOSOVA, TOPOLANEK, ZIJE TIM CELY CESKO, KDYZ SI PRDNE BERLUSCONI, TAK TO NIKOHO NEZAJIMA. ALESPOIN NE V ITALII A TO CO UDELAL PRO AMBRUZZO BY MU MOHLI VSICHNI ZAVIDET. , ALE TO ZAS ZAJIMA JEN A POUZE ZAVISTIVY CECHY. INFORMUJTE SE DOBRE I O JEHO MINULOSTI NEZ ZACNETE PSAT NEJAKY BLUDY O CRAXIM, JO ZAPOMNELI JSTE NA MUSOLINNIHO, JEHO VNUCKA TAKY DELA POLITIKU. NO A MAFIE JE VSUDE, V CESKE JE RUSKA, CECENSKA ATD. A KOLIK ZNAMYCH OSOBNOSTI JE S NIMA ZAPLETENY. NO HOLT TEN KOMUNISMUS NAS TEZCE POZNAMENAL. NO HLAVNE SI ZAMEST PRED VLASTNIM PRAHEM AMEN

derek ( 23. června 2009 19:18 )

Faktem je že Berlusconi je miliardář ,ale ještě větší pravdou je ,že patří k mafii. On své imperium vybudoval pouze na tom že uplácel a dobře a výhradně Italské premiery. Bernardo Craxi nebo tak nějak byl jeho přítel a štědře zaplacený italský premier. A pravě za jeho vlády se stal medialním magnatem ,protože do té doby byla jedina povolena televize RAI a od te doby jsou dvě a ta druhá je Silvia. A když provede něco nezákoneho tak si připraví zákon který je vzápětí schválen. No prostě Silvio je stejně špinavej Jako PAROUBEK a bella Topolanek jen s nim je větší ***.

gogo ( 23. června 2009 19:16 )

Dělat si co chce by mohl, kdyby nebyl předsedou a tudíž i reprezentantem Itálie ! Pobožné Itálie ....

ceres ( 23. června 2009 17:15 )

VITE JAKY JE ROZDIL MEZI PAROUBKEM, TOPOLANKEM A S. BERLUSCONO ? CESTI POLITICI ZA TO BEROU TEZKY MILIONY A ON TO DELA ZADARMO. VSECHEN SVUJ MAJETEK A NENI MALY SI VYBUDOVAL SAM A NE Z PENEZ DANOVYCH POPLATNIKU.TAKZE ZA SVE PENIZE AT SI DELA CO CHCE,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa