Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Britský policista se věnoval sexu, tísňové volání ignoroval

V Británi si museli lidé volající o pomoc policie počkat...policista si užíval
V Británi si museli lidé volající o pomoc policie počkat...policista si užíval  (Autor: Archív)
Autor: jak - 
3. července 2010
11:27

Ženatý policista Timothy Reid (41) si servítky nebral. Místo své služby a odpovídání na tísňová volání si užíval sexu se svědkyní. Dvouměsíční mimonaželský románek během kterého několikrát zneužil své pravomoci ho stál místo u policie.

Záletnický policista Reid potkal paní Harperovou když byl vyšetřovat její stížnost na manžela. Protože mu bylo Harperové, které manžel odnesl její majetek, líto tak se vrátil do jejího domu s televizí a DVD přehrávačem jako dárkem.

Policista si s ní vyměnil telefoní číslo a začali si psát zprávy s sexuálním podtextem. V jedné z nich napsal, "Nemůžu uvěřit tomu, že jsem si něco začal se svědkyní. Ničeho, ale nelituji."

Sex v pracovní době

Policista Reid se nenechal ničím ze svojí růžové aférky rušit. Když měl odpovídat na tísňové volání, které oznamovalo hrozbu bombovým útokem, tak trávil intimní chvíle v domě Harperové. Za svojí milenkou často dojížděl v pracovní době a podařilo se mu nechat puštěnou policejní vysílačku, když si užívali sexu na gauči.

Když potřebovala Harperová vyhledat nějaké informace o svém expřítelovi Reid jí hned vyhověl. Použil k tomu celostátní policejní databázi. U policie ale Reid musel po 16 letech skončit. Kromě vyhazovu ho také čeká 200 hodin veřejnoprospěšných prací a tučná pokuta, kterou mu uložil soud za zneužití pravomoci veřejného činitele a porušení práv na ochranu soukromí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi