Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté zatkli manažery: Zrovna přebírali úplatky

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hto, mor - 
2. července 2010
22:22

Dva vysoce postavené manažery (31 a 38) stavební a investorské firmy zadrželi v pondělí karlovarští policisté. Muži jsou podezřelí z braní milionových úplatků, které požadovali po subdodavatelských firmách. Policie jednoho z nich zatkla přímo při předávání peněz.

Policisté manažery monitorovali od okamžiku, kdy se na ně obrátil jeden z poškozených. „Jednoho z podezřelých jsme zatkli přímo při předání peněz v karlovarském nákupním centru. Druhého pak kriminalisté dopadli v Praze,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Kávová.

Skoro jako výpalné

Úplatky muži požadovali po subdodavatelských firmách za to, že jim nebudou dělat problémy při předávání stavby hotelu a domů a proplácení faktur. „Oba podezřelí byli vyslechnuti a státní zástupce dal souhlas s jejich zadržením. K soudu už také dorazil návrh na vzetí do vazby. Muži jsou obviněni z přijetí úplatku a hrozí jim až osm let za mřížemi,“ dodala Kávová.

qqqq ( 4. července 2010 12:22 )

Tady , v naší zlodějské řiti darebákům jen hrozí - vězení. Ake nedostanou se tam . V bezprávním státě prolezlém korupcí to ani jinak nejde . Kvalita životaj tady také proto pod psa.

sakra ( 3. července 2010 14:27 )

Kdo jiný.

cicavec ( 3. července 2010 07:55 )

Jóóó hošánci dostali po pérkách.Že by opět členové ODS?Není to nic jinýho než zlodějská chamraď.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání