Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přemysl Sobotka na Hrad? Chat s kandidátem na prezidenta!

Přemysl Sobotka je na chatu na Blesk.cz
Přemysl Sobotka je na chatu na Blesk.cz  (Autor: Blesk - Martin Hurda)
Autor: red - 
17. srpna 2012
13:00

Kdo se stane příštím českým prezidentem? O tom rozhodnou volby v roce 2013. Jedním z kandidátů je také předseda Senátu ČR, lékař Přemysl Sobotka, kterého do boje o Hrad vyslala jeho domovská ODS. Jaký chce být prezident? Čtenáři se ho dnes ptali na chatu na Blesk.cz.

ONLINE CHAT
Vy jako jeden poslanců ODS jste vinnen za chudobu starých, nemocných lidí. Inflací jim znehodnocujete důchody a pak se tváříte, že jim dáváte milosti. Jste banda zlodějů a vy máte ještě tu drzost chtít být prezident? Snad prezdident vaší ženswké, ale né prezident zbídačených lidí. Je mi z vás na blití.(občan zkurv...země)
Foto
Vaše otázka v druhé části mě uráží, takže nebudu odpovídat, ale využiji vaši otázku k poděkování všem, kteří poslali své otázky, přeji vám hezký zbytek léta. Přemysl Sobotka.
Dobrý den p.Sobotko.nikdy jsem nebyl v KSČ nai je nevolím.Ale 18% respektovat.Vy je stále napadáte,přitom je to nečistější strana na (Josef)
Foto
Tak trochu jste zapomněl na historická fakta.
pořád se oháníte vašima názorama. Taky mám na lecos názor a nemylsím si, že to je důvod abych kandidoval na prezidenta. Co jste dokázal? (franta)
Foto
Tak nekandidujte.
Pane Sobotka,jak chcete být našim prezidentem,když podporujete takovou zlodějnu,jaká je církevní restituce,to že kolaborovali s nacisty,žehnali jim zbraně,vy se nestydíte,vás určitě naše rodina a naši přátelé volit nebudeme.Vím,že mi určitě neodpovíte,to se vám nehodí. Marie (Marie Kolkopová)
Foto
Nejde o zlodějnu, ale o vrácení majetku, který byl ukraden a na závěr o odluku církve od státu.
Budete nadále členem ODS ,i když budete prezidentem ČR? Já jsem jím také,viděl jsem vás na primárkách.A dnešní váš návrh na přímou volbu poslanců podporuji. Předem Děkuji.(Patrik Košák)
Foto
Jako prezident bych své členství v ODS pozastavil, ale nic by to neměnilo na mých politických názorech.
Přemo, a teď na rovinu. Proč tam chceš?Končí ti mandát v Senátu, stavíš? Nebo jenom ego?(decathlon)
Foto
Mandát mi končí v roce 2016.
Jaký je Váš názor na prezidenta s minulostí členství v komunistické straně? Je přes dvacet let po revoluci nutné zabývat se kandidáty s touto minulostí?(Alžběta Malá)
Foto
41 let diktatury komunistů, ať už z Prahy nebo Moskvy jasně ukázalo, jak mysleli a myslí komunisté. Za pár dní je 44. výročí okupace v srpnu 68 a věřte, že diktatura proletariátu, což je základní téma komunistů, se takto realizovala, pro mne hrůza.
Souhlasil byste se střelbou do pracujících až nám všem tady konečně dojde trpělivost a půjdeme si se zloději Kalouskem, Nečasem a podobnými vyžírkami vyřídit?(Iftigo)
Foto
V demokracii se nestřílí, tam se jedná, takže se nebojte.
Dobrý den, mám pouze jeden dotaz: jak chápete funkci prezidenta? Co od vás můžeme čekat?(Eleonora)
Foto
Pravomoce prezidenta jsou dány ústavou, navíc jsou nepsané pravomoci, které umožňují, aby prezident říkal své názory a koordinoval politickou scénu demokratických stran. Prezident je samozřejmě politik, má názor, ale každý by měl být určitým příkladem pro společnost.
Já si myslím že ztracíte čas s tou kandidaturu na prezidenta, ale někdo Vám to zaplati a tak se opět pobavíte. Nikdo Vás sklušný nebude volit. Již toho zla bylo dost.Já se nedivím, že nejste v důchodu, když berete takové prachy.(Jarmila)
Foto
O tom, co dělám, opravdu rozhoduji já a mé okolí. Budete se divit, ale podpory mám čím dál tím více, takže čas neztrácím.
Vážený pane Sobotko copak uděláte pro to aby se snížili platy poslanců protože dle mého názoru kdyby měli pouze průměrný plat tak by určitě nebyl takový schodek státního rozpočtu a nemuselo by být tak vysoké DPH.A nechápu jak můžete dvakrát zdanit benzím a naftu vždyť to je proti normálnímu smýšlení člověka!Děkuji za odpověď(Zdeněk Majer)
Foto
V minulém roce si poslanci i senátoři, včetně prezidenta snížili platy o dvacet pět procent. Asi vás my politici uspokojíme teprve, až nebudeme brát žádné peníze, ale to jak jistě chápete, je hloupost.
Dobrý den, přestože se chystám za pár roků do starobního důchodu, tak nemohu starším generacím odpustit, že stále musí hrabat penízky a mladí lidé s dětmi, (i vysokoškoláci ) nemají práci. Pane Sobotko, vy asi i s knížetem atp. nesdílíte můj názor, ale přesto bych se vás chtěla zeptat, myslíte , že tady ten bordel a zlodějny v republice může ještě někdo napravit a nebo alespoň zastavit zastavit?(Marie)
Foto
Trochu vaší otázce nerozumím, starší i mladší generace by měly dělat maximum, aby se postaraly o své rodiny.
Dobrý den, opravdu si myslíte, že je Václav Klaus ve skutečnosti homosexuál, když jste o něm jednou v soukromí mluvil jako o té naší Kikině? Doufám, že se k tomu postavíte jako chlap a odpovíte.(Jára Dobeš)
Foto
Slovo Kikina jsem nikdy neslyšel.
vážený pane, v této zemi už to není k životu. arogance moci,policejní stát, zkažený život další generaci.(miriel)
Foto
Nemáte pravdu, asi vám chybí zkušenosti života v totalitě. Moc bych si přál potkat kouzelného dědečka, který by mi splnil přání, aby v listopadu a prosinci před Vánocemi, to bylo jako v roce 1988, kdy nebyl ani toaletní papír. To fakt byl problém a ne současný život.
Pane Sobotko, já jsem taky ze severu jaky vy. Za poslední dva roky je tu plno „nepřizpůsobivých“. Zastanete se i nás „přizpůsobivých“ nebo bych nejdřív taky musela na sluníčko, stát se nepřizpůsobivou, aby i pro nás platila stejná pravidla?(Romana Pravcová)
Foto
Mojí zásadou je, že právo platí pro všechny, a že je nutno ho také na všech vymáhat.
Dobrý den, mám jednoduchý dotaz: Proč byste měl být prezidentem právě vy? V čem jste lepší než ostatní kandidáti? Díky, mějte se hezky.(franta)
Foto
Trošku si zmapujte moje názory a uvidíte, v čem se odlišuji.
Pane, proc si myslite, ze byste byl dobry prezident?? Vzdyt na to nemate, jste znam, ze mate rad alkohol.(kramora)
Foto
A co máte rád vy? To by mě hodně zajímalo. Každý, až na výjimky si dá občas pivo nebo víno, tak mi to nevyčítejte.
Tak jak to bylo s tím Geertem Wildersem ? Málem jste se podělal strachy, když senátor Oberfalzer pozval tohoto nizozemnského politika, aby prezentoval své názory a varoval nás před islamizací Evropy. Už jste konečně pochopil, že radikální Islám znamená pro Evropu hrozbu ? Zhoubná idea multikulturalismu přivede Evropu na pokraj občanské války. Vážím si současného prezidenta Klause za to, že nebojí označit tuto ideologii jako tragický omyl.(Never Dhimmi)
Foto
Strachy jsem se vážně nepodělal. Souhlasím, že multikulturalismus tolik propagovaný na západě selhal.
Dobrý den pane Sobotko, určitě Vás volit nebudu, myslím si, že Vás bude volit maximálně 10% voličů. Má to mysl jít do voleb ?(KAREL)
Foto
Volby jsou svobodné a nepodléhejte srpnovým průzkumům. Volit se bude až v lednu.
CHCI JESTE DOPNIT,POCHAZIM TAKE Z VALASSKA MY JSME DOBROSRDECNI.ZE SE MEZI NAMI NARODIL P.NECAS TO ZADNY ZKRAJANU NECHCE VERIT.JE NAM Z TOHO SMUTNO.ZDRAVIM A PREJU PEKNY DEN(VERA BORONOVA USA)
Foto
Narodil jsem se v Mladé Boleslavi, žiji v Liberci a v Praze, Valašsko miluji.
Jste jistě čestný člověk a bez předchozích skandálů, ale to jsou někteří další kandidáti možná taky. Proč bych vás měl volit?(Karel Komínek)
Foto
Protože jsem Přemysl Sobotka s politickou i osobní historií, kterou jsem nikdy nepošpinil členstvím v KSČM.
Ženy vás budou houfně volit, protože jste fešák, na rozdíl od těch dvou strejdů, Zemana a Fischera. Jak se vám zamlouvá akce homosexuálů Prague Pride? Já raději odjíždím na víkend z Prahy. A co říkáte na výroky kandidáta socialistů Dienstbiera, že podporuje adopce dětí pro homsexuální páry? Myslí to vážně?(Jana Kloudová)
Foto
Řeknu své ženě, že mě budete volit kvůli tomu, že jsem fešák. Jistě jí to potěší, stejně jako mě jste potěšila. Nemám rád, že společnost se rozděluje na většiny a menšiny, pro mě jsou všichni rovni a musí dodržovat právo. Registrované partnerství dané zákonem jsem výrazně podporoval, tím to pro mě prakticky skončilo.
Budu volit vás, protože můžete být v předpokládané době oranžové vlády i oranžového parlamentu jedinou ústavní pojistkou jejich libovůle, tak jak to bývá v Americe. Taky jste z čelních kandidátů jediný kdo nebyl komunista. Neznám ale váš názor na Evropskou unii, můžete mi k tomu něco říci? (Kamil Václavek)
Foto
Díky za názor a podporu. Částečně jsem svůj názor na EU sdělil v předchozích odpovědích. Odmítám další prohloubení integrace, euro jen s referendem, maximum suverenity České republiky je pro mě hlavní téma.
Dobrý den, předpokládám při volbách Váš postup do druhého kola společně s Milošem Zemanem. Proč bych měl volit právě Vás a ne jeho? (Josef Fedor)
Foto
Právě proto, že jsem Přemysl Sobotka a ne Miloš Zeman.
Firmy z Československa znal ceĺý svět! Dneska jsme jen pro smích Co s tím hodláte jako prezident dělat??(Věra H.)
Foto
Při všech svých oficiálních cestách do zahraničí mě doprovázeli podnikatelé a nemáte pravdu, že jsou pro smích, naopak, v mnoha zemích úspěšně podnikají.
Jmenoval byste vládu, ve které by byla KSČM nebo by se opírala o její podporu? Děkuji(Martin Malý)
Foto
V žádném případě.
v životě nebudete prezident,to si tedy fandíte.(fantomas)
Foto
Vy nikdy nebudete Fantomas, ale já o pozici prezidenta budu velmi intenzivně usilovat.
Vy vážně souhlasíte s církevní restitucí v této podobě?Vždyť to není podloženo žádnými doklady o držení tohoto majetku,je to další loupež století.Nebo si to nemyslíte?(Romén)
Foto
S majetkovým vyrovnáním s církvemi souhlasím a věřte, že právně je vše zajištěno, nejde samozřejmě o loupež, jak tvrdíte. Sežente si podrobnosti zákona.
Myslíte si,že budete presidentem pro celý národ a nebo jen pro příznivce ODS?(Bartůněk)
Foto
Budu prezidentnem pro všechny demokraticky myslící a jednající občany v ČR.
Dobrý den,pane Sobotka,jaká je Vaše největší neřest? Čemu niky neodoláte? (Radka)
Foto
Rád kouřím, ale když nesmím, tak nemám abstinenční příznaky a odolám.
Dobrý den, pane místopředsedo, jste pro vstup Turecka do EU a jak se vůbec díváte na další prohlubování evropské integrace, které představuje mj. i naboptnávání byrokratického aparátu apod.? Děkuji za odpověd(Fanda)
Foto
Zhruba dvacet let evropští politici hovořili o vstupu Turecka a nyní se bohužel od tohoto tématu odklánějí a vidím to jako špatné. Prohlubování integrace nechci, protože už současných více než třicet tisíc úředníku v Brusselu by skutečně narostlo.
Jak se k vasi kandidature stavi vase zena? Vi co ji ceka? :-) (rosta)
Foto
Manželka s kandidaturou souhlasí a věřte, že má šestileté zkušenosti s pozicí druhé dámy.
Pane Sobotko, pro mě jste urcite nejsympatictejsim kandidatem, jednou jsme vas s manzelem potkali na Snezce na jedne ture, takze vas moc zdravime. Ale chtela sem se zeptat, my jsme s manzelem dost euroskeptici, hlavne co se tyce eura. Jak to vidite vy? Dekuju za odpoved. (Gabina Skaludová)
Foto
Díky za vaši větu. Jsem eurorealista a věřte, že suverenita České republiky v rámci EU je pro mě jedno z hlavních témat. Česká koruna je vynikající měna.
Dobrý den.Nevadí Vám ,že jste předem odsouzen k jisté porážce? Vždyť už i jako senátor nemáte ani tu nejmenší naději na obhajobu svého postu.(Jan Dán)
Foto
Porážky nemám rád a proto jsem již čtyřikrát vyhrál senátní volby, takže máte mylnou informaci, že nemám žádnou naději.
Dobrý den,pane Sobotko, chtěl bych se Vás zeptat,zda byste mohl specifikovat v čem si myslíte,že budete ve věku 69 let,které dovršíte ve volebním roce této zemi prospěšný? Mohl byste krátce,2větami specifikovat,CO? jste ve svém životě již dokázal? Děkuji a přeji příjemný den.(L.H.Oswald)
Foto
V historii, i v současnoti znám řadu politiků, kteří jsou starší, než já, takže mě nediskriminujte. Co jsem v životě dokázal, včetně mých názorů, si najděte na mých stránkách.
Dobrý den, pane Sobbotko, pamatuji si Vás ještě z doby, kdy jste pracoval jako primář tady u nás v liberecké nemocnici. Nechybí Vám práce lékaře? Vždycky jste byl velmi příjemný a zodpovědný lékař a velmi nám tu chybíte. Vaše bývalá pacientka Magda.(Magda )
Foto
Díky za názor, ale medicínu už 14 let neděláím, přesto na ní rád vzpomínám. Stejně jako na život v nemocnici.
Tady v Liberci nejste moc oblíben, podílel jste se v pozadí na nepravostech, které se víc jak 10 let v Liberci děly. Korupce vládla městem s místní ODS ve spolupráci se Synerem. A Vy jste s touto "partou" byl úzce spojen. Máte morální profil stát se prezidentem ?(Zdenka Jílková)
Foto
Budete se divit, ale na liberecku jsem čtyřikrát kandidoval na senátora a vždy vyhrál, takže s tou oblibou je to spíše naopak.
Váený pane, osobně proti Vám nic nemám, ale kandidujete za špatnou stranu. Vždyť to byla právě mafie ODS ze Soběslavi (vedená starostou Bláhou a jednatelem Správy města Soběslavi), která mi vykradla a znesvětila zaplacený hrob, vykradla mi pozůstatky dědy a babičky, hrob mi ukradla a sprostými telefonáty donutila matku (85 let) k legalizaci jejich zlodějny. Proto nikdy nebudu volik kohokoliv z ODS.(Sýkora)
Foto
Opravdu neznám podrobnosti vašeho problému, ale pochybuji, že by ODS vykrádala hroby.
P. Sobotko, kandidujete za stranu řízenou kmotry, takže nemáte vůbec žádnou šanci. Jistě čtete internet a co říkáte ne názory lidí pod článkama, zabalteto a neztrapńujte se.(Petr Schuman)
Foto
ODS není řízena kmotry. A já jsem se do takového stavu během politické kariéry nikdy nedostal.
Pane senátore, chce se Vám vůbec do toho boje, když vidíte, že nemáte téměř žádné šance? Není to ztráta času a peněz? Jako bývalá členka ODS a bývalá volička ODS bych Vás nemohla volit. A mimo přiznivce ODS už nemáte vůbec žádnou podporu(Jakoubková)
Foto
Jsem sportovec, takže chci bojovat a váš názor, že nemám šanci, nevidím jako pravdivý. Dostávám řadu pozitivních podpor.
co budete horší?doktor nebo prezident?(wojtylak)
Foto
Jako doktor jsem to dotáhl na primáře, jako politik bych rád byl prezidentem.
Nemáte strach ,že Klára Samková a Vandas budou mít víc hlasů jak vy.ODS dopdnou jako lidovci.Okrajová strana pro odcizení národu,jak to vidíte?(Pepa 1)
Foto
Strach nemám, počkejte si do ledna 2013.
Jak hodnotíte působení Angely Merkelové v čele Evropy? Byl jste členem KSČ? Zajímalo by mě, jak se Vy díváte na megalomanské předvolební kampaně, při které prakticky celou zemi zaplaví billboardy všeho druhu? Četla jsem o vás, že máte rád zimní sporty. Dáváte přednost raději běžkám nebo sjezdovkám? Prý chodíte rád po horách a v minulosti jste se věnoval vysokohorské turistice. Na jaký nejlepší „výšlap“ si vzpomínáte? Co vůbec říká Vaše rodina Vaší kandidatuře na prezidenta? Jak se Vaše manželka připravuje na možnost, že se stane první dámou? Děkuji!!!(Blanka Komorousová)
Foto
Paní kancléřka Merkelová dělá maximum pro záchranu eurozóny, nevím, jestli se jí to podaří při rozdílnosti názorů jihu a severu. Megalomanskou kampaň určitě dělat nebudu. Miluji běžky i sjezdovky, včetně letních hor, nejvýše jsem vystoupil asi do pěti tisíc metru při cestě na Elbrus. Manželka, i rodina s kandidaturou souhlasí.
Myslíte, že prezidentem by se měl stát někdo, kdo - coby reprezentant Senátu - při návratu z prcovní cesty napadne v ožralosti posádku vojenského speciálu, která se mu snaží vysvětlit, že se na palubě kouřit nesmí, a kdo při tom pořvává že si "ve svým letadle" může dělat co chce?(Drábek)
Foto
Nevím, kde jste tuto informaci sebral, nic takového se nikdy neodehrálo.
Dobrý den, měl bych hned několik otázek, prosím o odpovědi. Děkuji. Jste pro přijetí jednotné měny Euro? Myslíte si, že Evropská unie se ubírá správným směrem a jak se stavíte k dalšímu prohlubování evropské integrace? Jakému oboru jste se věnoval jako lékař? Jaký je Váš oblíbený film nebo kniha? Jak hodnotíte působení Václava Klause v roli prezidenta České republiky? Jakou zemí by se Česká republika měla inspirovat při tvorbě zákonů? Jaká by byla Vaše hlavní priorita jako prezidenta České republiky? Jakou nejdůležitější věc jste prosadil ve funkci senátora? Jak vnímáte postavení prezidenta v českém ústavním systému? (Tomáš Skuhravý)
Foto
Řada otázek, pokusím se odpovědět. V současnosti určitě zachovat českou korunu, k přijetí eura referendum. Prohlubování evropské integrace mě vadí a každá změna by měla projít opět referendem. Vstupovali jsme v roce 2004 do jiné EU než současní politici. Byl jsem rentgenolog. Oblíbených filmů a knih je řada, nebudu vyjmenovávat. Václava Klause, ale ani Václava Havla nebudu hodnotit, myslím si, že je to společensky nepřijatelné.Hlasování o vstupo do NATO a EU považuji za největší úspěch České republiky, i můj senátorský úspěch.
Opustil byste znovu manželku se dvěma malými dcerami kvůli mladé sestřičce?(Daniel)
Foto
I rozvod je součástí života. A vzhledem k mému věku již žádný další neplánuji.
Co je Vaší největší výhodou oproti ostatním kandidátům?(Aneta J. )
Foto
Moje osobní i politická historie je snadno vysledovatelná a můžete si ji kdykoliv ověřit, stejně jako mé názory. To považuji za svoji velkou výhodu.
Dobrý den, chutná vám Novosadovo Harrachovské pivo ?(mikee)
Foto
Budete se divit, ale v Harrachově piji i toto pivo. Věřte, že je dobré.
jaký máte důvod se tam nacpat? Vždy setam jde za korytem ,ale to je zodpovědná funkce!(Šandor)
Foto
Nikdy jsem svoji kandidaturu nebral jako koryto a dokonce mě to uráží, že to říkáte.
Ačkoliv vím,že na tohle jistě neodpovíte,přesto to zkusím.To ještě nemáte dost nakradeno,že potřebujete ještě prezidentské výhody po skončení mandátu.Nedovedu si vysvětlit jiný důvod,proč se lidský odpad jako Vy politici stále pídíte po nějakém teplém místečku.(Plzen,Pavel)
Foto
Celý život jsem nic neukradl, tak mě neosočujte.
Dobrý den, chcete kandidovat na prezidenta všech občanů ČR, nebo jen party ODS a TOP? Jinak nechápu, proč hlasujete pro církevní restituce, se kterými nesouhlasí 85 procent občanů /že by tomu opravdu kromě vaší party nikdo nerozumněl/ a pro zvyšování DPH, které zjevně vede jen k dalšímu šetření občanů a ekonomickému poklesu. Řídíte se vlastní hlavou nebo tím, co vám přikáží Nečas a Kalouskem? Vaše nízké preference jsou důkazem toho, že nejste osobnost ale jen poslušný ODSpříslušník.(alena)
Foto
Po zvolení prezidentem chci být představitelem všech demokratů a samozřejmě ne extremistů. Církevní restituce jsou vyrovnáním s tím, co bylo ukradeno a výsledkem bude odluka církve od státu.
Jste vrcholným představitelem strany kde se 20let kradlo podvádělo manipulovalo s právem a médii. Budete jako případný president tomu dál jen přihlížet?(Miroslav Turek)
Foto
Nikdy jsem nic neukradl, ani nemanipuloval médii, takže váš pocit vůči mě neodpovídá pravdě.
VAZENY PANE,MYSLITE JSI ZE VTOM BORDELU SE DA JESTE NECO NAPRAVIT,JA MYSLIM ZE JE POZDE.(VERA BORONOVA USA)
Foto
Nevím, co myslíte slůvkem bordel. Myslíte-li celý svět nebo ČR, jistě je svět neklidný, ale zaplať pánbůh bez válek v euroamerickém prostoru.
Nestydíte se po tom co tato vláda pod vedením ODS předvádí kandidovat ?(zdenšk)
Foto
Řada věcí, kterou dělá tato vláda se vám nemusí líbit, ale možná za několik měsíců pochopíte, proč jsou reformy, které reagují na prohlubující se krizi v EU. A změníte možná názor.
Proč nekandidujete na důchodce, z koryta jste se už napral, tak už konečně jděte na chalupu tahat bodláky.(Václav Vojtěch)
Foto
Nechápu, proč svoji otázkou diskriminujete důchodce. Navíc nejsem v důchodu.
Na pana Sobotku si pamatuju ještě z Liberce. Je to moc příjemný chlapík, za kterým se dá vždycky zajít. Až budete na Hradě, budete pořád jezdit do Liberce?:-)(Tereza Šimíková)
Foto
Od roku 96 pracuji v Praze a v Liberci jsem velmi často, stejně jako v mém milovaném Harrachově. Věřte, že zůstanu vždycky Liberečák.
Kdo to vlastně je, tenhle Přemysl Sobotka? Pokud vim, tak druhořadý doktůrek z České Lípy. No dobře. Ale čím se odlišuje od ostatních, jaké má názory (myslím vlastní, neopapouškované) - vždyť to není konzistentní politik, to je takové názorové bláto a podržtaška mocných. Ten Franz vypadá alespoň jako Sioux s podkovákem v rypáku, to je koneckonců také názor, i když psychopata, ale tenhle, to je proste hlen. Nevím, co bych se jinak zeptal a ani mě jinak nezajímá. jan.rezak@seznam.cz(Jan Řezák)
Foto
Nejsem doktůrek z České Lípy, ale doktor z Liberce a i ostatní vaše kopání pod kolena mi připadá pod moji úroveň reagovat.
Proč se ODS není schopna zbavit všech kmotrů /Oulický, Janoušek, Dlouhý atd.-/ Byl jsem dosud volič ODS /již nebudu/. Vás si velice vážím, jste dle méjo názoru jeden z mála slušných v ODS(Jaroslav)
Foto
Díky za váš pohled na mne. Ve společnosti stejně jako v každé politické straně je řada lidí lepších, i horších, ale věřte, že se v ODS snažíme těch horších zbavit.
Domníváte se,že budou lidé volit příslušníka mafiánské sajrajtpartaje?(Hofman)
Foto
Nechápu otázku. Proto na ní nemohu odpovědět.
kdyby byl zvolený tak to by byl další podvodnik na hradě zn. SYNER(jan janja)
Foto
Vaši otázku dost dobře nechápu, s firmou Syner jsem nikdy nebyl propojen, i když majitelé jsou mí přátelé.
Preju hezký den, divím se Vám a podobným,jako jste vy,že nejste soudný a po všem kde jste všude vy všichni byli,poslancem,senátorem,raději se neuklidíte do ústraní,po všem co jste s touto republikou udělali.Nechali jste jí rozkrást a každý jenom říkáte já za nic nemohu.Kdo tedy za to může,když ne vy vládní činitelé.Jděte Vy a Vám podobní do důchodu a neždímejte republiku jako president ostudy jste již udělali dost.(tomasek)
Foto
Váš názor vám neberu, stejně jako vy neberte můj a kromě vašeho negativního pohledu na mne mám řadu pozitivních reakcí. V tom je nádhera demokracie.
Dobrý den. Vás na prezidenta navrhli senátoři a poslanci. Má to znamenat, že budete prezidentem politickým? Proč jste nescháněl podpisy na Vaši kandidaturu? Mě ODS vždy připadala velice arogantní. S tímhle postupem mě připadáte také.(Pavel Špeta)
Foto
Ústava dává dvě možnosti a já mám podporu senátorů a poslanců ODS, stejně jako někteří další kandidáti. Padesát tisíc podpisů tedy nebudu sbírat, budu však usilovat o každý hlas při volbách.
Dobrý den, pevně doufám ve ve volbě o hlavu státu neobstojíte,jeden ODSák stačil až,až, ale: v případě zvolení také budete slibovat, že budete nestranný prezident všech stran a všech občanů, jako to dělal ten Váš ODSácký předchůdce? (Jaromír Závůrka)
Foto
Věřímm že vaše přání se nesplní a že přesvědčím 51 procent voličů.
Proč chcete být prezidentem ?(trojan)
Foto
Od listopadu 89 jsem aktivní v politice, i v té nejvyšší jako druhý ústavní činitel jsem stále zastával stejné názory a demokracie je pro mě prioritou. Pozici prezidenta bych považoval za vyvrcholení mé kariéry.
pane sobotko, jako politik jste se nikdy moc nepředvedl a vlastně neznám jediný důvod, proč bych vás volil. naopak bych vás rád požádal, zda byste si kandidaturu rozmyslel, protože nejsme tak bohatou zemí, abychom mohli (v pravidelně nepravidelných intervalech), pořádát státní pohřby zesnulých presidentů. mně osobně ta poslední 3-denní šaškárna opravdu stačila! (rentierskej)
Foto
Asi mě špatně sledujete, mé názory, ať už v domácí nebo zahraniční politice si najděte na mých stránkách. Věřte, že se mi umírat nechce, takže na státní pohřeb nemusíte myslet.
Sledoval jste olympiádu? Jak se vám líbila? A jaké sporty máte rád? (mandy)
Foto
Olympiádu jsem samozřejmě sledoval, všem medailistům jsem poslal osobní blahopřání. Všichni olympionici perfektně reprezentovali Českou republiku a jistě posílili naši hrdost.
Pane Sobotka, je podle vás nevýhoda, že vas navrhla jako kandidata partaj? jini kandidati jdou do voleb zasebe a lidem se to libi(Radana)
Foto
Téměř za všemi mediálně známými kandidáty je politická strana, i když se někteří tváří, že tomu tak není. Prezident je samozřejmě politik s názorem, apolitycká politika neexistuje.
Už od revoluce jste kádrovákem ods, stejně jako soudružka Němcová. Žádná funkce, žádná odpovědnost...byl jste u všech špinavostí, které se udály za 25 let, nyní je mi z těch vašich populistických řečí špatně. Můj hlas nezískáte..nebo ?(Martin)
Foto
Žádným kádrovákem v ODS jsem nikdy nebyl a nebudu, za své názory jsem vždy převzal plnou zodpovědnost. To, že mi nedáte svůj hlas je mi líto.
Dobrý den, jak vzpomínáte na dobu před rokem 1989? Díky za odpověď.(Tomáš)
Foto
Dobrý den, díky za otázku vám, i ostatním. Bylo to období absolutní nesvobody, přesto jsme si dokázali na chalupách prožít život, žádná sláva to však nebyla.

franckajagrova ( 17. srpna 2012 18:44 )

Já ho teda rozhodně volit nebudu !!! Můj hlas dostane jen Jarda !

pard ( 17. srpna 2012 16:07 )

Hájí se jen tím co nedělal,co tedy dělal?Nic?Tohle na Hrad?K smíchu.

bobina ( 17. srpna 2012 10:48 )

tak tohoto pána rozhodně NE!!!

lunatic ( 17. srpna 2012 09:22 )

Pokud dobře počítám,tak tomuto ambicioznímu DĚDOVI bude ve volebním roce 69let - přitom,1umírající senior na hradě již pobývá - přejme si,at' se dožije alespoň konce svého volebního období. Ale - vrátím se k tomuhle DĚDOVI,PROČ na hrad nepověsit rovnou ceduli "Pečovatelský dům"; Klaus,Sobotka,Zeman ... jen já slevu na Pampersky pořád nemám

moiaza ( 16. srpna 2012 20:37 )

 Bože, za co trestáš český lid?!

Zobrazit celou diskusi