Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Prezidentský kandidát Přemysl Sobotka na chatu Blesk.cz: Umírat se mi nechce

Autor: Ladislav Leimer - 
17. srpna 2012
15:16

Další z prezidentských kandidátů, místopředseda senátu Přemysl Sobotku, byl dnes hostem na chatu Blesk.cz. Když ho někdo osočil z rozkrádání státních financí, řekl, že ho to uráží. Prozradil také, že neodolá pivu, cigaretě, ale umírat se mu ještě nechce.

Jeden z čtenářů Přemysla Sobotku dokonce požádal, aby svou kandidaturu na prezidenta odvolal. Česká republika prý nemá na další státní pohřeb prezidenta. „Věřte, že se mi umírat nechce, takže na státní pohřeb nemusíte myslet,“ odpověděl jasně.

Kmotrů se snažíme v ODS zbavit

Čtenáři naráželi i na spojitost ODS s kmotry jako Romanem Janouškem nebo členem strany Pavlem Dlouhým. „Ve společnosti stejně jako v každé politické straně je řada lidí lepších, i horších, ale věřte, že se v ODS snažíme těch horších zbavit,“ odpověděl. „Nikdy jsem nic neukradl, ani nemanipuloval médii,“ dodal Sobotka.

Odluka státu od církve

Na otázku, proč souhlasí s restitucí církve, odpověděl jasně: „Církevní restituce jsou vyrovnáním s tím, co bylo ukradeno a výsledkem bude odluka církve od státu.“ Čtenáři Blesku.cz se nebáli pokládat i ryze osobní otázky. „Opustil byste znovu manželku se dvěma malými dcerami kvůli mladé sestřičce?,“ zněl dotaz. „I rozvod je součástí života. A vzhledem k mému věku již žádný další neplánuji,“ nastínil svou vizi partnerského života Sobotka v odpovědi.

Budu vás volit, protože jste fešák

Jedna z čtenářek neváhala Sobotkovi ani lichotit. „Ženy vás budou houfně volit, protože jste fešák, na rozdíl od těch dvou strejdů, Zemana a Fischera,“ napsala Jana Kloudová. „Řeknu své ženě, že mě budete volit kvůli tomu, že jsem fešák. Jistě jí to potěší, stejně jako mě jste potěšila,“ okomentoval vzkaz Sobotka. Nebál se také přiznat, že si čas rád dá pivo a jeho neřestí jsou cigarety. „Každý, až na výjimky si dá občas pivo nebo víno, tak mi to nevyčítejte,“ uzavřel.

rezacek ( 30. srpna 2012 11:48 )

Druhořadý doktůrek z rentgenu v Liberci. Člověk bez vlastního názoru, prostě takové názorové a morální lejno, podržtaška v ODS, ochoten ke všemu, kde se může zviditelnit, něco jako Němcová. Víte, na Topolánka mohl bejt člověk nas/ranej nevo ho milovat (já to první), ale Sobotka - z něj mám jen takový nemastný neslaný pocit v hubě, asi jako když rozkousnete suchý z nosu. Prostě bláto. A tohle má být prezident?

rezacek ( 30. srpna 2012 11:44 )

Takže on ten hňup má vlastně dvě univerzity ?!? No to by byl prezident jak víno. Ještě by ho měli zavřít, aby měl vzdělání úplné. Chce se mi blít, velebnosti.

gogo ( 20. srpna 2012 06:21 )

Psychopata realita nezajímá. Psychopata zajímá jen on sám... O tom to je a proto to dnes u nás takto vypadá ...

gogo ( 20. srpna 2012 06:20 )

Jste pravičák a nemáte rád ani ODS ani TOP09 ?? Tak to je vážné... Upřimnou soustrast ...

gogo ( 20. srpna 2012 06:18 )

Umírat se mu nechce ? To je ale moudrý kandidát.. Kdo by to do něj řekl.. Ale nedá se nic dělat... I on bude muset.. A možná, že již brzy... Soudě dle jeho vzhledu ...

Zobrazit celou diskusi