Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Štěstí nejkrásnějšího kriminálníka: Jeho miliardářka je těhotná!

Autor: ana - 
28. března 2018
11:40

Dědička miliardářského impéria Topshop Chloe Green (27) a "nejkrásnější kriminálník světa" Jeremy Meeks (34) čekají dítě. Pár byl přitom od samého počátku zlými jazyky odsouzen k záhubě. 

Bývalý vězeň Jeremy se od roku 2014 proslavil jako nejvíc sexy kriminálník na světě. Nastartoval úspěšnou modelingovou kariéru. Z cely se přesunul do luxusu. Získal si sta tisíce ženských srdcí na světě.  A z nich si vybral miliardářskou dědičku. I přes značný profesní pokrok rodiče Chloe s dcerou její sympatie nesdílí.

Rodiče se snaží, seč jim síly stačí

Rodiče dívky Filip a Tina se vztahem od počátku nesouhlasili. Postupem času však zjistili, že lásce mezi jejich dcerou a bývalým kriminálníkem zřejmě nedokážou zabránit. Nyní server USmagazine.com uvedl, že Chloe s Jeremym čekají dítě. Informaci mají potvrzenou z několika zdrojů.

Jeremy má již jedno dítě z předchozího manželství. Jeho bývalá manželka Melissa Meeksová byla z nového vztahu svého tehdejšího manžela zdrcena. Podle informací, které přinesl TMZ.com, se Jeremy rozhodl posílat své manželce na výchovu syna každý měsíc 1000 dolarů (21 tisíc korun).

Z vězení na přehlídková mola

Jeremy měl po svém propuštění z vězení několik měsíců velký problém a alkoholem. Tomu už je údajně konec. Na svém Twitteru to potvrdil on sám i Chloe. Románek s Chloe praskl v červnu loňského roku. Páreček byl vyfocen na jachtě a bylo zřetelné, jak se k sobě mají. Oba se do sebe zamilovali údajně v květnu na přehlídce módního návrháře Phillipa Pleina.

Meeks byl v roce 2015 odsouzen do vězení za ilegální držení zbraně a další přečiny, jako krádeže a přepadení.

Zobrazit celou diskusi