Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Z imáma se Konvička stal lázeňským švihákem: Růže odmítaly Češky i Arabky

Autor: všm - 
28. srpna 2016
21:23

Týden po neslavné akci na Staroměstském náměstí, kde vyděsil turisty imitací ISIS, vyrazil odpůrce islámu Martin Konvička do Teplic. Tentokrát zvolil jemnější přístup – lázeňským hostům rozdával vzkazy s varováním a ženám i růže. Většina ho však odmítla, informoval server iDnes.cz.

„Vyšli jsme si s několika přáteli do šanovského lázeňského parku v Teplicích, známého z konfliktů s lázeňskými hostkyněmi, které se ostentativně zpěčují dodržovat českou tradici odhalené tváře, a frekventovaného i obyčejnými lázeňskými hostkyněmi. Přišli jsme ukázat, že to jsou všechno ženy, a dát krátké, malé dopisy,“ vysvětlil reportérům Konvička, proč vyrazil zrovna do teplického parku Šanov. 

Zde došlo několikrát ke konfliktu mezi místními a lázeňskými hosty muslimského vyznání. Ti údajně na místě nechávali odpadky. Později místní muslimové v čele s Eman Ghaleb dobrovolně celý park uklidili a snažili se napětí zmírnit i tím, že vysvětlovali návštěvníkům, co některým Čechům vadí a jak se chovat.  

Iniciativa Martina Konvičky vyrazila do terénu „ozbrojená“ tentokrát pouze růžemi a vzkazy varujícími před „zotročujícím islámem“. Zahalené ani české ženy ale nechtěly s aktivisty nijak komunikovat a mnohdy květinu ani nepřijaly. „Žijeme v podivné zemi, když si žena na lázeňské promenádě odmítá brát od šviháka lázeňského růži,“ reagoval Konvička podle iDnes.cz.  

S jeho názory nesouhlasím. My jsme tady v lázních a vyšli jsme si na procházku. Máme navíc květinu. Budu ale každému říkat, že ji má žena ode mne,“ okomentoval jeden z hostů celou akci. Jiní se naopak ke známému odpůrci islámu hlásili.

Jeho předchozí „divadlo“ na Staroměstském náměstí právě šetří policie. Příznivci Iniciativy Martina Konvičky přijeli na Staroměstské náměstí převlečeni za teroristy, vykřikovali arabská hesla a stříleli z maket zbraní. Policie akci prověřuje pro podezření z výtržnictví a šíření poplašné zprávy. Podle primátorky Adriany Krnáčové (ANO) měl magistrát akci zakázat, považuje to za selhání jeho úředníků. Úřad ale tvrdí, že sice věděl, že na shromáždění přijedou herci-vojáci, neznal ale podrobnosti, a zakázat ho předem tedy nemohl.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hejhej ( 29. srpna 2016 11:49 )

tiang:naprostý souhlas Za komančů se lázně a hotely mohly přetrhnout, když přijeli západní Němci , ti alespoň byli civilizovaní. Nyní opět dávají přednost penězům, ale bohužel primitivům. Už do lázní naši lidé odmítají jezdit. Nedivím se. Všude sám špinavý arab ženské v hadrech.Lázně neplní svou funkci, kde by měl člověk mimo jiné i relaxovat. Při pohledu na hnusnou verbež a představu, jak lezou do bazénu a my do stejného - FUJ!!!!! ještě zhorší zdravotní stav.

bizon_pepa ( 29. srpna 2016 07:07 )

A ty jsi hnup.

berlin71 ( 29. srpna 2016 07:04 )

je to psychopat

rejze ( 28. srpna 2016 23:47 )

Podle názoru Zemana je MAGOR, článek máš k dispozici.

kamjdu ( 28. srpna 2016 23:01 )

Zobrazit celou diskusi