Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ISIS v novém videu: Česko patří mezi naše úhlavní nepřátele

Autor: ČTK ljš - 
25. listopadu 2015
16:18

Česko je na seznamu smrti! Radikální organizace Islámský stát prý nově zařadila ve svém propagandistickém videu Českou republiku mezi své úhlavní nepřátele v „koalici ďablů“.

Extremisté vyhrožují odvetnými opatřeními alianci 60 zemí, jejichž vlajky se v záznamu objevují. Snímek, jehož pravost se stále ověřuje, zveřejnil panarabský deník Al-Haját a po něm jej převzaly západní weby.

„Sčítáme vaše prapory. Podle našeho proroka jich bude 80. Pak vás nakonec sežehnou plameny války na pahorcích smrti,“ říká v záznamu hlas, který se zjevně inspiroval tónem, jakým se informuje o filmových novinkách.

„Shromažďujte své spojence. Kujte proti nám pikle a neskýtejte nám čas k oddechu. Náš spojenec je ale největší. Je to Bůh a všechna sláva patří jemu,“ dodává se v komentáři, podle kterého zvyšování počtu nepřátel bude v bojovnících IS jen znásobovat jejich víru.

Ve skupině údajné satanské koalice jsou fakticky všechny země NATO a státy arabské koalice, která se podílí na leteckých operacích proti IS. Zařazeno je mezi nimi i Rusko nebo Čína. Video bylo zveřejněno v několika jazykových mutacích, v angličtině a zřejmě i ve francouzštině, ruštině a turečtině.

Na nastalou situaci už reagoval premiér Bohuslav Sobotka. "V sobotu se mimořádně sejde vláda. Projedná bezpečnostní situaci v Česku a EU a také mandát na nedělní mimořádnou Evropskou radu," řekl.

cid2000 ( 27. listopadu 2015 12:04 )

Bohužel, o našem osudu republiky po 97 letech od jejího vzniku rozhodují,rozhodnou Turci a teroristická mafiánská ropná rodinka ERDOGAN ISIS OIL COMPANY,které celé roky čile beztrestně obchoduje s vykupovanou ropou od ISIS !Hlavně mladý prezidentuv syn Bilal Erdogan je majitel tisícovky cisteren a několika tankerů,které mají v Turecku speciální mola na vykládku a nakládku této ropy od teroristů z ISIS.Ano, stejná ISIS co vraždila v Paříži! Erdogan jim dodává oplátkou zbraně a munici atd! Smutné.Naše zem nemůže ovlivnit chování sulejmánských turků,ale poneseme stejné následky jako oni za jejich podlé zrádné chování!Jsou členy NATO jako naše zem.Naše republika,naši politici podporují chování a podnikání Erdogana mladšího celé roky!Je otřesné,že od zakladatele otce zakladatele naší republiky T.G.Masaryka(1918) převzal osud naší země Bilal Erdogan mladší!Naše vláda ČR, náš premiér Sobotka,mlčí a mlčí,proč proboha? Nejhorší je,když o Vás bez vás,rozhodne náboženský muslimský fanatik a terorista.Rozhodne o Vás,o vaší rodině,o vašich dětech a nebudete mít tu šanci to ovlivnit a zvrátit žádným způsobem!!Je jasné,že Sobotka ani Zadolárek nedostávájí online zprávy o operacích NATO v Turecku a nemůžeme se k tomu ani vyjádřit nebo něco ovlivnit.Přitom jsme jako stát zodpovědný za tyto akce o,kterých vůbec nemáme tušení,kde a jak probíhají!!V těchto operacích rozhodují zájmy náboženského fanatického Turecka utrhlého z řetězu a USA!Naše zem z tohoto konfliktu má velké,ale velké kulové!Jen problém!Experti: Erdogan se bije za podnikání svého syna a za dodávky ropy od ISIL.Erdogan využívá pro své podnikání krytí NATO tím pádem i ČR!!!! http://www.novarepublika.cz/2015/11/experti-erdogan-se-bije-za-podnikani.html

villi ( 25. listopadu 2015 21:15 )

ISLÁMISTÉ,SVOBODNÁ A DEMOKRATICKÁ PRAHA VOLÁ URYCHLENĚ V NOCI O POMOC !!!

tahnihade ( 25. listopadu 2015 20:58 )

Ty vole, zrovna jíme palačinky

naidka ( 25. listopadu 2015 20:44 )

A jinak jsi zdráv?

7481 ( 25. listopadu 2015 20:33 )

Nebojím se jich.Černé tlamy dostanou přes držku a bude klid.Vrahové půjdou do pekel a zavražděný do nebe.To oni nevědí?Tak to poznají a už hodně brzo.Co tohle provádějí to je obrovský hřích.Všichni teroristé půjdou do pekla.Ať se jim to líbí nebo ne.

Zobrazit celou diskusi