Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Maminka zavražděné knihovnice: Hledáme sílu ke smíření se smrtí Hanky

Autor: Kateřina Moravcová, zrk - 
28. května 2015
05:03

Nejtěžší chvíle života prožívají rodiče zavražděné knihovnice Hanky. Její maminka se i přes všechnu bolest, kterou prožívá, Blesku svěřila. Hledá sílu, jak se se ztrátou dcery vyrovnat.

Rodina žije ve dvougeneračním domku v Trnové u Horní Břízy. Tragédie zasáhla celou vesnici.

Maminka zavražděné Hanky pracuje podle informací Blesku v domově pro seniory a dobrota z ní čiší na dálku. I přes všechnu bolest, kterou prožívá, se Blesku přece jen krátce svěřila. „Nezlobte se, ale my teď nemůžeme. Nemáme sílu jakkoliv se k tomu vyjádřit. Musíme to teď všechno vstřebat,“ odvětila zlomeným hlasem maminka.

To, že po ulici chodí stovky podobně psychicky nemocných lidí, kteří mohou udeřit stejně jako vrah jejich dcery Vlastislav A., rodina vnímá. Vzpomněli si i na případ zavražděného studenta Petra ze Žďáru nad Sázavou.

„Přemýšlíme o tom, že bychom se podobně k události vyjádřili (jako Petrovi rodiče), ale teď opravdu nemůžeme, nejde to, je to všechno moc čerstvé,“ dodala maminka.

Víte, že... Dva vražedné útoky psychicky nemocných lidí v posledních měsících vedly ke vzniku nového speciálního týmu. Má připravit konkrétní závěry o stavu dohledu nad nemocnými a o potřebě změnit zákony.

zauber ( 28. května 2015 17:04 )

Jakou sílu? Je třeba likvidovat takové k-o-koty, co jsou psychicky nemocní. Přitom, chlastání, hulení, fetování a zadarmo internet zvládají dokonale. Hajzla rozebrat na orgány, ať je alespoň k něčemu užitečný.

baronessa ( 28. května 2015 12:05 )

ano, nástup účinků Lenuxinu je cca za 14 dnů, do té doby je dobré brát ihned působící Lexaurin, Lenuxin není návykový, to je jeho výhoda. Oboje je výhradně na lékařský předpis, takže dodržovat dávkování podle předpisu.

anna1234 ( 28. května 2015 11:24 )

.a ten tvůj poslední výkřik "vy jste vrazi" je na koho?? Rodině upřímnou soustrast, je to obrovská tragedie.

jerry ( 28. května 2015 11:14 )

Než začneš brát Lenuxin, pomůže ti Lexaurin. Není to sice z vlastní zkušenosti ale prý to funguje.

realistaii ( 28. května 2015 11:13 )

léčba nebezpečných lidí probíhala v psychiatrických léčebnách , tví fašisti kapitalisti šetří peníze protože tu vše rozkradli , tak tyto nebezpečné pacienty nechávají na ambulantní léčbě a jestli si dochází pro léky už nesledují, a ano to je přímo vina tohoto zrůdného režimu , stejně tak pedofilové ,ambulantní léčba, násilníci, , vy jste vrazi

Zobrazit celou diskusi