Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Putinovy tajné děti: Kolik jich ruský prezident s milenkou celkem má?

Autor: ČTK, lm - 
14. března 2015
14:24

Jsou tomu dva dny, kdy se objevila zpráva, že důvod zmizení ruského prezidenta Vladimira Putina je narození dcery. Kreml informaci vytrvale popírá. Celý svět se ale ptá, kolikáté Putinovo dítě s milenkou už to je?

Poté, co se hlava Ruské federace zhruba týden neukázala na veřejnosti a odřekla návštěvu Kazachstánu, média začala spekulovat o Putinově zdravotním stavu. Podle švýcarského deníku Blick ale Putin nevystoupil dlouho na veřejnosti kvůli tomu, že byl u porodu svého potomka. Jeho údajná milenka - bývalá ruská olympionička a poslankyně Státní dumy Alina Kabajevová - měla rodit na soukromé klinice sv. Anny ve švýcarském Luganu.

Deníku to potvrdili svědkové, kteří ji v Luganu viděli těhotnou. Kabajevová si před časem prý na klinice rezervovala dva pokoje. Putin ale údajně přenocoval v Luganu u svých přátel. Soukromá klinika sv. Anny odmítla údajnou přítomnost Putina či Kabajevové komentovat.

Prezidentovo soukromí zůstává pro většinu Rusů zahaleno tajemstvím a stejně tak i nyní Kreml informaci vytrvale zapírá. Celý svět se ale ptá: Kolikáté Putinovo dítě s milenkou už to doopravdy je? Prezidentova aféra s bývalou gymnastkou podle zvěstí začala už v roce 2006, tedy v době, kdy byl ještě ženatý. V roce 2009 se jim pak měl narodit první syn Dmitrij, o tři roky později dcera neznámého jména.

stenly29 ( 8. května 2015 10:42 )

Ty musíš být trotl.

sores ( 8. května 2015 10:22 )

 Kristepane, ať si z domělé pravé matky vezmou vlas a Putinovy taktéž kousek vlasu a udělají DNA !!! Každý nechá na polštáři ráno pár vlasů. Veškeré spekulace tím pádem budou vyřešeny.To je zase keců. Navíc ať je číkoliv syn, o to přeci vůbec nejde proboha, ale o to, co je to za člověka. Jestli slušný nebo do.bytek!!

lipno ( 8. května 2015 08:58 )

Strýc Miloš šel jako spolupracovník StB do SRN, když prasklo, že udal 6 židovských rodin a ty skončily k koncentráku. Dostal za to TŘETINU jejich majetku. Sacher papíry měl, odmítl je Havlovi dát a jako ministr skončil, pak to udělal Ruml, ale pozdě, už byly kopie

setroseuros ( 17. března 2015 08:07 )

Putin se umi i smat???

lipno ( 15. března 2015 08:03 )

Tahle kočka vyčerpá Putina vic než nějaké Obamovo sankce https://www.youtube.com/watch?v=RSo3Ua1lMKY https://www.youtube.com/watch?v=DKgpGwlEP74

Zobrazit celou diskusi