Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ve vinařské vsi někdo podřezal stařenku: Z krku jí trčel nůž!

Ve vinařské vsi někdo podřezal stařenku
Ve vinařské vsi někdo podřezal stařenku  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: jn - 
12. března 2015
17:50

Vražda ve vyhlášené vinařské vesnici! Lidé v Kobylí na Moravě nemluví o ničem jiném než o záhadném úmrtí Marie J. (+77). Stařenku zřejmě někdo podřezal v jejím stavení na kraji vesnice. Údajně jí z krku trčel nůž.

„Vyšetřujeme násilnou smrt staré paní. Zemřela ve svém domě,“ řekla exkluzivně Blesku policejní mluvčí Petra Vedrová. „Nikdo zatím nebyl obviněn,“ dodala.

Více informací policie zatím neuvolní. Ví se jen, že paní objevili kriminalisté již v pátek. A předtím už ve svém domku zřejmě nějaký čas ležela. Po obci nález mrtvého těla se okamžitě rozkřikl. Mírně podivínskou stařenku totiž všichni dobře znali. Žila sama, nikdy se nevdala. Před časem jí v dolech zahynul bratr. Od té doby byla sama.

Protože o smrti paní policie mlčí, strhl se v poklidné vsi ležící na Břeclavsku poprask. Ihned se vyrojily více či méně zaručené zvěsti. „Jak už to bývá u starých a osaměle žijících lidí, jako první se nabízí loupežný motiv,“ řekl Blesku starosta Jaroslav Tesák (45). Paní podle něj žila v ústraní, konflikty se sousedy starosta proto nepředpokládá.

ochcallis ( 12. března 2015 22:03 )

proklepněte dědice

tgbg ( 12. března 2015 18:54 )

A prohnilý komunista.

tgbg ( 12. března 2015 18:53 )

Vsadím gatě na to, že vrah byl jedním z komunistických dětí. Věk od 17-27 let, vzorný komunistický pravdoláskař,člen mladých komunistů abstinent, nefetoval a jako správný komunista nikdy nepracoval.

fotrpjotr ( 12. března 2015 18:23 )

Máme tu Havlovu demokracii,tak se nikdo nedivte.

ruudazvostravy ( 12. března 2015 18:18 )

Nojó,to tejť bude furt,voni se dycki na jaře vobřezávaj stromi,tak to něgdo vzal z jedný vody na čysto.

Zobrazit celou diskusi