Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Povedený páreček: Krádež před očima dětí!

Autor: dce - 
21. února 2015
13:49

Někteří lidé jsou schopni opravdu neuvěřitelné drzosti. Tahle rodinka se rozhodla zaplavat si na jednom pražském bazénu. Jenže pak sprostě vykradli v šatnách cizí skříňku! 

Muž (39) si přišel s rodinou včetně dvou dětí zaplavat. Své věci uložil do spodní skříňky v šatně a tu zavřel. Jenže si nevšiml, že se skříňka otevřela, a spokojeně odešel. Asi po hodině se ve stejné uličce začal oblékat muž, který si nedovřené skříňky všiml, když se ohýbal pro svou tašku.

Do šaten přijde i jeho partnerka a muž jí skříňku ukáže. Normální člověk by se ji pokusil zavřít, ale tahle prohnaná dvojice se rozhlédla kolem a prolustrovala, co je uvnitř. Našli peněženku, kterou žena "nenápadně" vytáhla ven a hned s ní zmizela v kabinkách.


V peněžence otce rodiny bylo několik platebních karet, několik stokorun a asi 200 dolarů. Dvojici vůbec nebylo trapné krást přímo před očima malých dětí! Lupičský pár byl ovšem velmi podrobně zaznamenán na kameru.

Žena má dlouhé tmavé vlasy a střední postavu. Muž je silnější postavy a také má tmavé vlasy. Oběma je mezi třiceti a čtyřiceti lety. Pokud máte jakékoliv informace o páru zlodějů sdělte je na lince 158.

bezodkladne ( 21. února 2015 15:19 )

 Nejenže jsou to sprosti zloději,ale ještě jsou to debilové když nevidí kamery

slava123 ( 21. února 2015 14:46 )

A zase černý huby ach bože ta diskriminace

Zobrazit celou diskusi