Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dostali jste kopačky? Adoptujte jménem své bývalé lásky švába

Jménem své bývalé lásky můžete adoptovat švába.
Jménem své bývalé lásky můžete adoptovat švába.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
27. ledna 2015
20:48

On či ona vám zlomili srdce a aby to bylo ještě horší, blíží se anglosaský svátek zamilovaných - Valentýn. Možnost alespoň trochu si ulevit ve svém trápení nabízí zoologická zahrada v americkém San Francisku, kde zájemci mohou jménem své bývalé lásky adoptovat švába či škorpióna.

A pokud byl rozchod opravdu ošklivý, nabízí zoo možnost zaslání zprávy o provedené adopci dotyčné či dotyčnému "ex", napsala dnes agentura Reuters.

"Když pomyslíte na trosky, v nichž se ocitl váš milostný život, zvažte adopci švába syčivého pro svou bývalou lásku," napsala sanfranciská zoo na svých internetových stránkách věnovaných darům veřejnosti. A pro ty, koho rozchod obzvlášť bolel, doporučuje zoo adopci největšího amerického štíra s latinským názvem Hadrurus arizonensis.

Cena za adopci a pojmenování začíná od 25 dolarů (asi 600 korun) a veškerý výtěžek půjde na podporu výzkumu a programy ochrany přírody.

"Nemůžeme nic slibovat, ale městská legenda říká, že dar škorpióní adopce slouží jako trvalá ochrana proti všem budoucím žahnutím milostného zklamání," dodává zoo na svých stránkách.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi