Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Řidič, který jako zázrakem přežil šílenou nehodu: Vím, kdo mě vybrzdil!

Autor: dce - 
12. ledna 2015
12:30

Neskutečné štěstí měl řidič, který přežil děsivě vypadající nehodu. Ve staré felicii dostal při předjíždění smyk a po několika kotrmelcích skončil v poli. Teď říká vím, „kdo mě vybrzdil.“ Uznává ale, že vinu na celé nehodě nese zčásti také.

Pod videem, které uveřejnil František D. na svém Facebooku, se rozpoutala zuřivá diskuse. Lidé kritizují především fakt, že kolem nehody projede několik lidí, nikdo ale nezastaví. I řidiči, který nehodu natočil, to trvá téměř minutu, než k Františkovi dojde. Muže se ale někteří zastávají – František může být prý rád, že nehodu někdo natočil, vina by totiž jinak mohla padnout i na něj.

František se ale svému podílu viny nebrání. „Mám na tom i svůj díl, jsem rád, že to ods*aly jen plechy a nikomu se nic nestalo,“ uvádí na Facebooku. Také ovšem doplňuje, že ví, kdo je řidič focusu, který ho vybrzdil. 

Nechci, aby ten v tom fokusu byl obviněn ze všeho, měl holt slepej úhel a neviděl mě,“ doplňuje František. Jenže po obci, kde bydlí, už se nese, že měl v krvi dvě promile. František se tomu jen směje, celou věc chce rozumně nechat na policistech. 

frantisek04 ( 17. září 2015 12:32 )

 Felicie pako ;) a v utery dysko není gumo ;)

frantisek04 ( 17. září 2015 12:27 )

 Takže bylo to tak ze sem předjížděl kamion a řidič ve fokusu se nepodival do spetneho zrcátka a vjel pre de me a abych to do něj ne napálil tak sem se šlápl brzdy a dostal smí nic víc alkohol sem zadnej nemel na miste jsem se podrobil dechove skousce a nadýchal jsem 0 a nikdo se mnou nejel a vy mistři světa co sem pisete hlouposti tak vam přeji ať se vam přihodí něco podobného a pak uvidíme co budete tvrdit a mimochodem u soudu ten druhy řidič přiznal vinu na dopravní nehodě ze se nepodival do spetneho zrcátka

korejs ( 13. ledna 2015 10:05 )

Ale jako cestující

evita5555 ( 13. ledna 2015 01:09 )

Ježiši, ktorým a kam, nech nebodaj doňho nenastúpim.

jir.ass ( 12. ledna 2015 18:29 )

Ožralej pacient zavŘenej v kravíně, po deseti pivech co vlez do 30 let starýho šrotu. Typickej buran.

Zobrazit celou diskusi