Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílené video z bouračky: Auto dostalo smyk a udělalo několik přemetů! Řidič odešel po svých

Felicia dostala při předjíždění smyk a po několika přemetech skončila v poli.
 (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
11. ledna 2015
10:11

Děsivě vypadající nehodu z 9. ledna letošního roku zachytil na kameru jeden z řidičů. Při předjíždění jeho vozidla dostal řidič felicie smyk a jeho auto udělalo několik přemetů, než skončilo v poli. Snímek rozpoutal na Facebooku vášnivou diskuzi.

Snímek zachycuje opravdu děsivě vypadající nehodu na silnici z Kralovic do Kožlan, která ale měla naštěstí dobrý konec. Kolem auta řidiče s kamerou se vyřítí zleva předjíždějící ford focus a za ním v těsném závěsu Škoda Felicia, která ale dostala smyk a vylétla ze silnice, kde vozidlo udělalo dva přemety. Jen zázrakem se z auta vypotácel relativně nezraněně vypadající muž.

Video okomentoval i řidič felicie, který se snaží vyvrátit pochybnosti o zavinění, které mu mnozí diskutující připisovali. „Předjížděl jsem podle všech předpisů a nemůžu za to, že mi tam ten v tom focusu vjel. Policie uznala, že já viník nejsem,“ říká pan František D. Podle svých slov je v pořádku.

Zpočátku to vypadá, že řidič stříbrného focusu od nehody ujel, auto ale jen odstavil o kus dál a k místu nehody se vrátil. Oproti němu ale okolo nehody projel kamion, jehož řidič byl očitým svědkem, a další tři řidiči. Neposkytnutí první pomoci je přitom trestným činem. Právě lhostejnost těchto řidičů je nejčastěji vytýkána v komentářích diskutujících pod videem. 

Zraněnému přišel první na pomoc řidič, který nehodu natočil. I na jeho hlavu se ale snesla kritika za to, jak dlouho mu to trvalo (necelou 1 minutu - pozn.red.). Na jeho obranu ale nutno uvést, že není jasné, jestli předtím nehodu neoznačoval výstražným trojúhelníkem nebo nebyl v šoku.

Co si myslíte vy? Napište nám do diskuze!

disk ( 12. ledna 2015 09:36 )

podle videa se mi zdá, že příčinou nebyl Focus, ale to, že Felda najela do levé krajnice.

horstfuxteleshop ( 12. ledna 2015 07:11 )

já u havárek nestavím a stavět nebudu, protože v TV hlásili, že mám špatnou lékárničku a nejde s ní poskytnout pomoc, takže až si to daj prodejci do rychtiku a televize ohlásí že s lékárničkama lze zachraňovat tak možná zas budu stavět

rumovapalice ( 12. ledna 2015 07:04 )

protože si čupka

moiaza ( 11. ledna 2015 18:56 )

 Možná se budete divit, ale mě je ta nehoda docela u zadnice.

akublender ( 11. ledna 2015 18:06 )

O vině naštěstí nebudou rozhodovat negramoti jako jsi ty

Zobrazit celou diskusi