Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ve Vsetíně zemřela osmiletá holčička: Propadl se pod ní led!

Na tomto místě se pod holčičkou led propadl
Na tomto místě se pod holčičkou led propadl  (Autor: Foto HZS Zlínského kraje)
Autor: ljš - 
8. ledna 2015
14:04

Tragédií skončila ve středu procházka matky s dcerkou (8) v části Jasenice. Holčička se údajně matce vzdálila. Podle místních měla přecházet zčásti zamrzlý potok. Led se s ní ale prolomil. Jak dlouho ve vodě byla, záchranáři nevědí. Byla však natolik podchlazena, že v sanitce zemřela.

Holčička se propadla do potůčku Červenka ve vsetínské místní části Jasenice. Z vody se ji sice místním podařilo vytáhnout ještě před příjezdem záchranky, bylo ale už pozdě. Jak dlouho ve vodě byla, jasné není.

 

„Bohužel už od počátku byla v kritickém stavu. Záchranáři se snažili dělat všechny kroky k záchraně jejího života, přivolali vrtulník a už cestou k heliportu Vsetínské nemocnice ji resuscitovali, v čemž pokračovali i s posádkou letecké záchranné služby. Ale přes veškerou snahu dívenka po desítkách minut zemřela,“ řekl serveru iDNES.cz mluvčí krajské záchranky Petr Olšan.

Policie vyloučila cizí zavinění, ale odmítla tragickou událost jakkoli blíže komentovat.

 

e.44 ( 9. ledna 2015 21:03 )

Co to je za matku, když je z dcerkou na procházce a ani si nevšimne, že malá se propadla do ledové vody? Nebo si všimla že se propadla a ani se neobtěžovala jí vytáhnout, že jí vytáhli cizí lidé? Jak je možné že neví jak to dítě bylo dlouho ve vodě? Dá se "tohle" vůbec nazývat matkou?

tonulenka ( 9. ledna 2015 10:29 )

Přitahla jsem?Proč?Zajímavé,nikdy jsem se na blesk neregistrovala,kde se najednou vzala vstřícnost komentovat zprávu? Mate to z jiných zpráv,prostě jste jedna pakáž.Objevilo se Vsetín,tak honem na to skočit.Něco ví ,tak to z ní dostat.Takovými sprosťarnami.Nevydrží s nervy,tak pustí chlup.To se nepodařilo.No o blesku když se rozšíří mezi těmi naivními,kteří to čtou,asi ubyde čtenářu.Co na mě připravujete?Co mi udělate? Skandály,ponížení? To je váš styl.

tonulenka ( 9. ledna 2015 08:34 )

Kdo se tady ukájí je zřrjme,navíc za prachy vydělaváné na lidském utrpení.myslím,že by mělo mladšímu Novotnému stačit,jak dopadl jeho otec.Asi ty boží mlýny melou.

zelena.karkulka ( 8. ledna 2015 23:37 )

Jedinej,kdo se tu ukájí jsi TY! Protože znáš rodinu,přitáhla jsi sem -proč jako???

tonulenka ( 8. ledna 2015 21:09 )

Ale,blesku,jaktože blbky přestaly?Jen píšte dál,ať toho máme na vás co nejvíce.

Zobrazit celou diskusi