Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo seje vítr, sklízí bouři, řekl Blesk.cz muslim žijící v Paříži o masakru novinářů

Autor: dce, nec - 
7. ledna 2015
16:54

Redakci Blesk.cz se podařilo vyzpovídat muže jménem Tham T., muslima žijícího v Paříži. A to, co řekl, mnohým nažene strach! „Kdo seje vítr, sklízí bouři,“ řekl doslova!

Šílený útok skupiny teroristů nyní hýbe světem. Dva, podle některých zdrojů tři, neznámí ozbrojenci přepadli dnes v poledne pařížskou redakci satirického týdeníku Charlie Hebdo, který se často navážel i do proroka Mohameda a celkově do islámu!

„Řekni všem, že to byla Al-Káida,“ řekli svědkovi bezchybnou francouzštinou maskovaní ozbrojenci a vnikli do redakce. „Tenhle plátek už roky útočil na muslimskou komunitu a karikoval našeho proroka, nejsem překvapen, že došlo k útoku,“ uvedl pro Blesk.cz Tham žijící v Paříži. 

Osobnosti světové politiky mluví o neskutečném narušení svobody projevu. Dnes se dokonce právě za ni bude konat v Paříži protestní pochod. „Svoboda projevu??!! Omlouvám se, ale nikdy se nic podobného nepsalo o židech nebo křesťanech a to je určitá forma rasismu.“

Světová média upozorňují na velkou možnost nárůstu rasismu vůči muslimům. „Nezapomínejte, že za dva měsíce budou ve Francii volby, tenhle čin se využije ve prospěch nacionalistů a je jasné, jak to dopadne!“

„Každého tu respektuji, ale i my potřebujeme respekt. Netoleruji ovšem terorismus jakéhokoliv druhu. Je mi velmi líto těch nevinných lidí, kteří dnes zemřeli,“ dodal na závěr Tham.

kalamandra ( 8. ledna 2015 16:55 )

Vtipné, ale pravdivé

datelobecny ( 7. ledna 2015 23:33 )

S tou obřízku lebky by jsme měli začít u politiků, kteří je do Evropy natahali, a ještě těm nefakčenko parazitům cpou naše prachy.

sars ( 7. ledna 2015 22:16 )

 Před tři sta lety by tam leželo sto mrtvých muslimů, dneska jim radši slibime spravedlivý soud. Dekujme svým politikum, už jsem pochopil že je lepší být v EU cizincem než místním. Takhle to funguje i u nás. Jen je divne že se to děje vždy před volbami, Madrid, Londýn, Paříž, asi náhoda. ...

sars ( 7. ledna 2015 21:56 )

 Brzy začnem dělat ručníkářům obřízku lebky, chce to čas, my Evropani jsme velmi mstivi ale dele nám trvá než přejdeme do útoku, historie se opakuje. Bezcenni politologové mají žne ,slovní onanie funguje v TV obzvlášť.

karelhlavaty ( 7. ledna 2015 21:16 )

Ať chcípne, kozomrd...

Zobrazit celou diskusi