Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Amok kvůli balíku: Zákazník hokejkou rozmlátil televizi a napadl pošťáka

Autor: dce - 
11. prosince 2014
22:58

Když člověku nepřijde balíček, naštve to. A před Vánoci se to stává často. Jenže abyste zareagovali jako pán na videu, to už byste museli být extra naštvaní. Holt mu nepřišel avizovaný dárek.

S poštou máme každý své zkušenosti - balíček přijde pozdě, nepřijde vůbec, pošťák se neobtěžuje ani zazvonit - jenom vhodí lístek, balíček je zničený atd atd. Chlápek ve videu ovšem zareagoval fakt drsně. Nepřišel mu avizovaný balíček, tak ho popadl amok.

 

Nejdřív pracovníka doručovací služby seřval jak malé dítě, pak se vrhnl do dodávky. Z auta nejdřív vystrčil televizi, pak i pošťáka. Nakonec popadl golfovou hůl a rozmlátil televizi a okénko u auta.

Chtěl se vrhnout i na pošťáka, pak si ale všiml člověka, který celou věc natáčel. Jestli stačil utéct, to se už asi nedozvíme. Jen aby se nám z toho nevyklubala virálová reklama...

martingazda ( 18. prosince 2014 01:13 )

 Tady je rozhovor s tim typkem. http://youtu.be/opYwQkbfOII

sars ( 12. prosince 2014 16:16 )

 abcd:ja to nebyl, mám alibi, fakt jsem nevinej.

taorana ( 12. prosince 2014 14:59 )

Zase nějaký psychopat propuštěný z léčení na doporučení psychiatra odborníka. Doufám že ten co to natáčel měl alespoň bouchačku,protože tohle vzteklý hovado si nezaslouží nic jiného než odprásknout.

zlinacek ( 12. prosince 2014 14:05 )

http://tn.nova.cz/clanek/bitka-s-dorucovaci-sluzbou-vime-kdo-a-proc-se-porval.html

zlinacek ( 12. prosince 2014 14:05 )

Tak tu máte důkaz, jak to s tímto videem je : http://tn.nova.cz/clanek/bitka-s-dorucovaci-sluzbou-vime-kdo-a-proc-se-porval.html - holt, kdo nezná Zlín, tak ae nechá lehce nachytat

Zobrazit celou diskusi